Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (62 g)
per portie
RI*
Energie
598 kj
7%
143 kcal
Vet
5,60g
8%
Verzadigd Vet
4,800g
24%
Koolhydraten
19,50g
8%
Suiker
15,50g
17%
Eiwitten
3,50g
7%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 sep 22 01:47
7%
van ADH*
(143 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (55%)
 
Vet (35%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
143
Vet
5,6g
Kolhy
19,5g
Eiwit
3,5g
1 portie (62 g) bevat 143 calorieën.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 55% kolhy, 10% eiwit.

Verwante Ijs van Gelatelli:

White Chocolate
Latte Macchiato Flavour
High Protein Peanut Butter
Vanilla Choc Sandwich
High Protein Salted Caramel Cake
Mini Sticks Almond
  Bekijk meer Gelatelli Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Chocolade Ijs (Vol)
Ijs
Aardbeien Ijs
Vanille Ijs
Vanille Ijs (Mager)
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Häagen-Dazs Vanilla
WOCHI MOCHI Iced Mochi Chocolate Salted Caramel
Lotus Ijs
AH Vegan Fudge Brownie
AH Ijs Bonbons Hazelnoot
KFC Ijshoorntje


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.