Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
351 kj
4%
84 kcal
Vet
2,30g
3%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
5,30g
2%
Suiker
4,30g
5%
Eiwitten
10,00g
20%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 apr 24 03:30
4%
van ADH*
(84 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (26%)
 
Vet (25%)
 
Eiwitten (49%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
84
Vet
2,3g
Kolhy
5,3g
Eiwit
10g
100 g bevat 84 calorieën.
Calorieën Verdeling: 25% vet, 26% kolhy, 49% eiwit.

Verwante Mousse van Danone:

Danette

Meer producten van Danone:

Hipro Proteïne Pudding Chocolade Hazelnoot
Smoothie Banaan
Hipro Proteïne Pudding Karamel
Hipro Proteïne Skyr Vanille
Hipro Perzik Passievrucht
  Bekijk alle Danone Producten

Andere soorten Mousse:

Chocolademousse
  Bekijk Meer Mousse Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Almhof Chocolade Mousse Duo Choco
Plus Mousse Al Limone
Ehrmann High Protein Vanilla Mousse
Ehrmann High Protein Vanilla & Topping
Sukrin Chocolate Mousse
Delicieux Chocolade Mousse


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.