Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
912 kj
11%
218 kcal
Vet
15,00g
21%
Verzadigd Vet
2,300g
12%
Koolhydraten
11,00g
4%
Suiker
6,10g
7%
Vezels
2,3g
Eiwitten
9,00g
18%
Zout
1,52g
25%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 01 mei 20 11:44
11%
van ADH*
(218 cal)
11% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (63%)
 
Eiwitten (17%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
218
Vet
15g
Kolhy
11g
Eiwit
9g
100 g bevat 218 calorieën.
Calorieën Verdeling: 63% vet, 20% kolhy, 17% eiwit.

Meer producten van Body & Fit:

Perfection Bar Crunchy
Whey Perfection Strawberry
Fit Energy
Perfection Bar Deluxe Cookie Dough & Caramel Flavour
Whey Essential
  Bekijk alle Body & Fit Producten

Andere soorten Pikante Saus:

Atjar
Zoete Atjar
  Bekijk Meer Pikante Saus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Remia Barbecue Tafelsaus
Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie
Gouda's Glorie Spicy Algérienne Sauce
Vitasia Wok Sauce Bamboo Shoots & Pepper
Jumbo Spareribs Smokey BBQ
Coach Nutrition Carbonarasaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.