Voedingemiddelen database en calorieteller  

Blue Band

Finesse Voor Koken Lactosevrij

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
611 kj
7%
146 kcal
Vet
15,00g
21%
Verzadigd Vet
4,900g
25%
Koolhydraten
2,50g
1%
Suiker
1,20g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,80g
2%
Zout
0,60g
10%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 14 jun 17 12:40
7%
van ADH*
(146 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (7%)
 
Vet (91%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
146
Vet
15g
Kolhy
2,5g
Eiwit
0,8g
100 ml bevat 146 calorieën.
Calorieën Verdeling: 91% vet, 7% kolhy, 2% eiwit.

Meer producten van Blue Band:

Koken, Bakken, Braden
Kookroom 15%
Kookroom 100% Plantaardig
Kookroom Lactosevrij
Roomboter
  Bekijk Meer

Andere soorten Room:

Slagroom (Onder Druk)
Slagroom (Vol)
Koffieroom (Vetarm)
Room (Light)
Slagroom
  Bekijk Meer Room Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Alpro Cooking
Blue Band Kookroom 100% Plantaardig
Melkan Kruiden Roomkaas
PICNIC Crème Fraiche
Blue Band Kookroom Lactosevrij
Milsani Verse Slagroom


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.