Voedingemiddelen database en calorieteller  

Biotech USA

Hyper Mass

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1636 kj
20%
391 kcal
Vet
2,20g
3%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
58,50g
23%
Suiker
7,60g
8%
Vezels
8,3g
Eiwitten
30,00g
60%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 aug 23 07:46
20%
van ADH*
(391 cal)
20% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (63%)
 
Vet (5%)
 
Eiwitten (32%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
391
Vet
2,2g
Kolhy
58,5g
Eiwit
30g
100 g bevat 391 calorieën.
Calorieën Verdeling: 5% vet, 63% kolhy, 32% eiwit.

Verwante Supplementen van Biotech USA:

BCAA Zero
Zero Shake
Iso Whey Zero

Meer producten van Biotech USA:

Micellar Casein
  Bekijk alle Biotech USA Producten

Andere soorten Supplementen:

Weight Gainer
Eiwitsupplement Poeder
  Bekijk Meer Supplementen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

DM Sportness Crispy White Chocolate
Biotona Superfibres
STERRENSTOF Flush
Clean Nutrition Buffel Breakfast Vanille
ESN Isoclear
Clean Nutrition Buffel Breakfast Yoghurt Fruit


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.