Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk (5 g)
per portie
RI*
Energie
126 kj
2%
30 kcal
Vet
2,70g
4%
Verzadigd Vet
1,100g
6%
Koolhydraten
0,10g
0%
Suiker
0,10g
0%
Vezels
0,1g
Eiwitten
1,00g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 jan 13 09:30
2%
van ADH*
(30 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (85%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
30
Vet
2,7g
Kolhy
0,1g
Eiwit
1g
1 stuk (5 g) bevat 30 calorieën.
Calorieën Verdeling: 85% vet, 1% kolhy, 14% eiwit.

Verwante Worsten van Bifi:

Mini
Bifi Hot
Carazza
Bifi Junior
Bifi The Original
Salami Sticks
  Bekijk meer Bifi Worsten Producten

Meer producten van Bifi:

Bifi
Turkey
Bifi Roll
  Bekijk alle Bifi Producten

Andere soorten Worsten:

Worst
Italiaanse Worst
Verse Varkensworst
Kip Worst
Kalkoen Worst
  Bekijk Meer Worsten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Fuet met Truffel
Jumbo Barbecueworst Kip Piri Piri
AH Leverworst Gesneden
De Beste Runderbraadworst
Italiamo Salsiccia Fennel
AH Lamsmerguez


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.