Voedingemiddelen database en calorieteller  

Bellarom

Puur Noir

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2389 kj
29%
571 kcal
Vet
42,00g
60%
Verzadigd Vet
26,000g
130%
Koolhydraten
32,00g
12%
Suiker
26,00g
29%
Vezels
0,0g
Eiwitten
9,90g
20%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 09 sep 17 04:10
29%
van ADH*
(571 cal)
29% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (24%)
 
Vet (69%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
571
Vet
42g
Kolhy
32g
Eiwit
9,9g
100 g bevat 571 calorieën.
Calorieën Verdeling: 69% vet, 23% kolhy, 7% eiwit.

Meer producten van Bellarom:

Gingerbread Latte
Instant Choco
Instant Cappuccino
Chocolade Puur
Melk Drop Chocolade
  Bekijk Meer

Andere soorten Chocolade:

Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade (Puur)
Chocolade Chips
Melkchocolade Snoepjes
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Deluxe Cupcake Pralines
Côte d'Or L'original Puur
Jumbo Paaseitjes Cookie Dough
Cadbury Double Decker
Kit Kat Halloween Break
Lidl Dark Chocolate 85%


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.