Voedingemiddelen database en calorieteller  

Becel

Boter

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (10 g)
per portie
RI*
Energie
126 kj
2%
30 kcal
Vet
3,00g
4%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
-
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 okt 23 04:30
2%
van ADH*
(30 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (7%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

Becel Boter
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
30
Vet
3g
Kolhy
0,5g
Eiwit
0,5g
1 portie (10 g) bevat 30 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 6% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Boter van Becel:

Bio Boter
Boter Light
Walnoot Olie
Becel Original
Halvarine
Dieet
  Bekijk meer Becel Boter Producten

Meer producten van Becel:

Becel Lekker Romig
  Bekijk alle Becel Producten

Andere soorten Boter:

Bakboter (Light, Ongezouten)
Opgeklopte Boter (Gezouten)
Boter
Boter (Gezouten)
Bakboter (Ongezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Bewust Romig
PICNIC Passata
Milsani Zeezoutboter
Jumbo Kruidenboter
PICNIC Vloeibaar Basis
Jumbo Goed Begin


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.