Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
2 portie (30 g)
per portie
RI*
Energie
318 kj
4%
76 kcal
Vet
2,83g
4%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
12,55g
5%
Suiker
-
Vezels
2,4g
Eiwitten
1,63g
3%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 okt 23 01:22
4%
van ADH*
(76 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (61%)
 
Vet (31%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
76
Vet
2,83g
Kolhy
12,55g
Eiwit
1,63g
2 portie (30 g) bevat 76 calorieën.
Calorieën Verdeling: 31% vet, 61% kolhy, 8% eiwit.

Meer producten van Bakker Leo Glutenvrij:

Vanille Muffins
Meerzadenbrood Glutenvrij
Bruine Bollen Glutenvrij
  Bekijk alle Bakker Leo Glutenvrij Producten

Andere soorten Brood:

Roggebrood
Wit Brood
Volkoren Brood
Meergranenbrood
Zuurdesem Brood
Zachte Broodjes
  Bekijk Meer Brood Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Tastino Free From Gluten Tomato Baguette
Jumbo Brabantse Worstenbroodjes
Schär Flatbreads
PICNIC Koolhydraatverlaagd Volkoren
Dekamarkt Polders Desembol Donker
Toufayan Keto Pita


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.