Voedingemiddelen database en calorieteller  

Arla

Natura Plakken Kaas

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1100 kj
13%
263 kcal
Vet
16,00g
23%
Verzadigd Vet
10,000g
50%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
29,00g
58%
Zout
0,42g
7%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 jun 13 06:59
13%
van ADH*
(263 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (55%)
 
Eiwitten (45%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
263
Vet
16g
Kolhy
0g
Eiwit
29g
100 g bevat 263 calorieën.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 0% kolhy, 45% eiwit.

Verwante Kaas van Arla:

Natura Zuivelspread Light

Meer producten van Arla:

Fat-Free Quark
Skyr Coconut
Biologische Yoghurt Dubbel Romig
Lactofree Greek Style Yoghurt
Zuivelspread Light
  Bekijk alle Arla Producten

Andere soorten Kaas:

Zwitserse Kaas
Provolonekaas
Cheddar Kaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Melkan Mini Mozzarella
AH Burrata 50+
Landana Mosterdkaas
Milbona Minis
Old Amsterdam Jung & Mild
Milbona Geraspte Mozzarella


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.