Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
146 kj
2%
35 kcal
Vet
0,01g
0%
Verzadigd Vet
0,003g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,002g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,003g
Koolhydraten
3,64g
1%
Suiker
3,64g
4%
Vezels
0g
Eiwitten
5,06g
10%
Zout
19,3g
322%
Cholesterol
0mg
Kalium
288mg
14%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
2%
van ADH*
(35 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (42%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (58%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
35
Vet
0,01g
Kolhy
3,64g
Eiwit
5,06g
Vissaus (100 g) bevat 35 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 42% kolhy, 58% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 eetl. 6
100 ml 34
100 g 35

Verwante soorten Sauzen:

Sojasaus
Appelmoes
Ketchup
Salsa
Olijfolie
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

AH Vissaus
AH Thaise Vissaus
Koh Thai Vissaus
Jumbo Vissaus
Blue Elephant Vissaus
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Tilda Tikka Masala
Machandel Tomatenketchup
La Morena Taco Al Pastor
ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
AH Chinese Sweet & Sour Woksaus
Hello Fresh Ketjap


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.