Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk (175 g)
per portie
RI*
Energie
1004 kj
12%
240 kcal
Vet
6,00g
9%
Verzadigd Vet
3,000g
15%
Koolhydraten
33,00g
13%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
3,0g
Eiwitten
11,00g
22%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 aug 12 08:23
12%
van ADH*
(240 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (58%)
 
Vet (23%)
 
Eiwitten (19%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
240
Vet
6g
Kolhy
33g
Eiwit
11g
1 stuk (175 g) bevat 240 calorieën.
Calorieën Verdeling: 23% vet, 57% kolhy, 19% eiwit.

Meer producten van Aldi:

Vega Kipstukjes
Angus Burger
Grillvink
Knoflook Olijven
Kipschnitzel Paprika
  Bekijk alle Aldi Producten

Andere soorten Loempia:

Rijstpapier met Groenten en Vlees en/of Garnalen
Kip Loempia
Varkensvlees Loempia
Vegetarische Loempia
Garnalen Loempia
  Bekijk Meer Loempia Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Aziatische Loempiataart
Soto Oosterse Rol
Gwoon Vietnamese Loempia
Mora Kip Sweet Chili Loempia
Vitasia Rice Plates
Jumbo Ham/Kip Loempia


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.