Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2218 kj
27%
530 kcal
Vet
54,00g
77%
Verzadigd Vet
9,000g
45%
Koolhydraten
3,50g
1%
Suiker
2,00g
2%
Vezels
1,5g
Eiwitten
7,00g
14%
Zout
3,50g
58%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 sep 21 10:19
26%
van ADH*
(530 cal)
26% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (92%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
530
Vet
54g
Kolhy
3,5g
Eiwit
7g
100 g bevat 530 calorieën.
Calorieën Verdeling: 92% vet, 3% kolhy, 5% eiwit.

Verwante Pikante Saus van AH:

Sour Cream
Sambal Oelek
Thaise Vissaus
Woksaus Szechuan
Zoete Chilisaus

Meer producten van AH:

Hagelslag Puur Minder Suiker
Kip Hawaï
Vegetarische Filet Americain Sweet Chili
Volkorentortilla
Raspberry Crown
  Bekijk alle AH Producten

Andere soorten Pikante Saus:

Zoete Atjar
Atjar
  Bekijk Meer Pikante Saus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Inproba Sojasaus
Yil'driz Sriracha Thais
Go Tan Chilisaus
Santa Maria Seasoning Mix For Fajita Original
Jumbo Pikante Satésaus
Asli Boemboe Rendang


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.