Voedingemiddelen database en calorieteller  

Oppo

Ice Cream Vanilla Pecan Praline

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
347 kj
4%
83 kcal
Vet
4,20g
6%
Verzadigd Vet
2,400g
12%
Koolhydraten
9,80g
4%
Suiker
6,90g
8%
Vezels
2,5g
Eiwitten
2,50g
5%
Zout
0,20g
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 feb 20 12:37
4%
van ADH*
(83 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (46%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (11%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
83
Vet
4,2g
Kolhy
9,8g
Eiwit
2,5g
100 g bevat 83 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 45% kolhy, 11% eiwit.

Verwante Ijs van Oppo:

Vegan Double Salted Caramel
Caramel Cookie
Vanilla Pecan Praline
Simply The Zest
Belgian Chocolate Salted Caramel
Vanilla Pecan Praline Crunch
  Bekijk meer Oppo Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Aardbeien Ijs
Vanille Ijs (Mager)
Chocolade Ijs (Vol)
Ijs
Vanille Ijs
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

WOCHI MOCHI Coconut Pineapple
Lotus Ijs
AH Choco Sticks
AH Ijs Bonbons Hazelnoot
Oppo Caramalised Biscuit Swirl
Ben & Jerry's Spectacu-Love


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.