Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
per portie
RI*
Energie
178 kj
2%
42 kcal
Vet
0,06g
0%
Verzadigd Vet
0,013g
0%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,003g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,031g
Koolhydraten
10,72g
4%
Suiker
9,45g
10%
Vezels
0,6g
Eiwitten
0,28g
1%
Zout
1g
17%
Cholesterol
0mg
Kalium
84mg
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 19 okt 14 08:26
2%
van ADH*
(42 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (96%)
 
Vet (1%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
42
Vet
0,06g
Kolhy
10,72g
Eiwit
0,28g
Er zijn 42 calorieën in een portie Banh Mi Pickled Topping.
Calorieën Verdeling: 1% vet, 96% kolhy, 3% eiwit.

Verwante voedingsmiddelen:

Aardbeien Topping
Slagroom Topping (Vetarm, Ingevroren)
Koekjes met Chocolate Chip Topping (met Boter)
Koekjes met Chocolate Chip Topping (Zacht)
Koekjes met Chocolate Chip Topping (met Margarine)
Donuts met Suiker Topping of Geglazuurd
Deeg Voor Koekjes met Chocolate Chip Topping
Hello Fresh Banh Mi met Gehaktballetjes
Koekjes met Chocolate Chip Topping (Vetarm)
Chocoladedonuts met Suiker Topping of Geglazuurd
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 portie(s)
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.