Voedingemiddelen database en calorieteller  

Whittard of Chelsea

Tiramisu Hot Chocolate

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 serving (20 g)
per portie
RI*
Energie
272 kj
3%
65 kcal
Vet
1,40g
2%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
11,60g
4%
Suiker
10,80g
12%
Eiwitten
1,40g
3%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 mei 12 11:16
3%
van ADH*
(65 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (71%)
 
Vet (20%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
65
Vet
1,4g
Kolhy
11,6g
Eiwit
1,4g
1 serving (20 g) bevat 65 calorieën.
Calorieën Verdeling: 20% vet, 72% kolhy, 9% eiwit.

Andere soorten Warme Chocolademelk:

Warme Chocolademelk (met Volle Melk)
Cacao en Suiker Mix (met Magere Melk)
Cacao en Suiker Mix (met Vetvrij Melk)
  Bekijk Meer Warme Chocolademelk Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Chocolade:

Chocolade (Puur)
Melkchocolade Snoepjes
Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade Chips
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Douwe Egberts Chocolademelk uit de Automaat
Van Houten Chocolate Drink
Jumbo Hot Chocolate


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.