Voedingemiddelen database en calorieteller  

AH

Knäckebröd Haver

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1674 kj
20%
400 kcal
Vet
6,00g
9%
Verzadigd Vet
2,000g
10%
Koolhydraten
68,00g
26%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
8,0g
Eiwitten
14,00g
28%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 17 10:58
20%
van ADH*
(400 cal)
20% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (71%)
 
Vet (14%)
 
Eiwitten (15%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
400
Vet
6g
Kolhy
68g
Eiwit
14g
100 g bevat 400 calorieën.
Calorieën Verdeling: 14% vet, 71% kolhy, 15% eiwit.

Meer producten van AH:

Tonijnsalade 40% Minder Vet
Eenpansgerecht Krieltjes met Sperziebonen en Courgette
Penny Wafels
Kip Pilaf
Bananen Choco Cookie
  Bekijk Meer

Andere soorten Knäckebröd:

Rogge Knäckebröd
  Bekijk Meer Knäckebröd Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Glutenvrij Vezelrijk Knäckebröd
Tastino Vezelrijk Knäckebröd
Van Vlegelaar Knäckebröd Goudbruin
Tastino Meergranen Crackers
Gwoon Knäckebröd Volkoren
Tastino Meergranen Crackers


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.