Vecasimic's Logboek, 15 feb 18

12,5%
donderdag, 05.10 IIRC
18,9 graden (voelde goed), instelling: woon 21, slaap 21, bad 20
MW: vóór 05.00 ergens goed.
glucose: 5,1 (92)!!

woensdag:
12.57 glucose: 5.2 (94)!! voor maaltijd 2 (later opgestaan + daarna even terug in bed, daarna gelopen naar de supermarkt)
14.03 7,4 (133) een uur na maaltijd 2, bijna alleen gezeten, een beetje moe, einde maaltijd 2: 13.04
15.04 6,1 (110) twee uue na maaltijd 2, alleen gezeten, einde maaltijd 2: 13.04
17.32 4,8 (86) lege maag, een beetje duizelig
20.34 4,9 (88) (duplo) voor maaltijd 3
21.49 6,2 (112) een uur na maaltijd 3, einde maaltijd 3: 20.52
22.51 6,1 (110) twee uur na maaltijd 3, einde maaltijd 3: 20.52


extra caloriën: 400 (mogelijk fout)

vitamine K Super K bij de amuse en maaltijd 1 (amuse en maaltijd waren tegelijkertijd)

geen Vitamin K2 Low Dose bij maaltijd 3

IIRC L-Arginine, maar IDKA hoeveel

in totaal minimaal 40 min gewandeld, geen wandeling voor het eten

later opgestaan, daarna nog even terug in bed

amuse en maaltijd 1 tegelijkertijd (amuse: whey, grasboter 25g i.p.v. Olijfolie), havermout + biolgische bosbessen 120g (overeenkomend met alleen havermout 135g), whey, IIRC gember 1g, IDKA of kaneel, IIRC Habanero Orange 0,5g, IIRC cacao nibs 10g (einde maaltijd 7.42)

maaltijd 2: biologische bosbessen 125g + havermout 173g (overeenkomend met alleen havermout 190g), Habanero Orange 0,5g, gember 1g, geen Kaneel

maaltijd 3: biologische selderij 1/3, biologische rode bieten 500/3g, biologische kwark 300g, zoete aardappels 750/3 en daarna nog hier en daar schil af + havermout (in totaal als het goed is overeenkomend met 500g zoete en 300 gewone aardappels), geen knoflook, geen Vitamin K2 Low Dose
66,1 kg Tot nu toe verloren: 11,6 kg.    Nog te gaan: 4,1 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 0,7 kg per week

   Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.