wvdzwart's Logboek, 17 mei 19

Gewicht omlaag: -0.2 kg.
Component = (vet, spieren, bot):
Verschil = ( -0.2, 0, 0) kg
Gewicht = (13.9, 56.3, 3.0) kg
Verdeling = (19.1, 76.8, 4.1) %
Vocht = 57.5%

Normale meting. Er verandert weinig aan de trend deze week. Mijn gewicht schommelt licht in de lage 73’ers, terwijl mijn vochtpercentage maar blijft stijgen! Ontlasting heb ik meestal pas laat op de dag de laatste tijd, en dan ook maar weinig. Misschien wordt ook wel echt alles opgenomen, behalve de vezels dan. Vocht wordt in ieder geval vastgehouden. Zolang mijn vetpercentage maar weer omlaag blijft gaan zal ik dan maar niet klagen.

Gisteren aan het einde van de dag tegen 12 uur ‘s avonds, toch nog koek en een banaan gegeten. Ik had echt honger. Om volgens de boekhouding toch binnen mijn RDI te blijven, heb ik het als vroeg ontbijt op vandaag geschreven.

Nog een dagje werken en dan is het weer weekend. Het is tot nu toe een drukke stress week, ik kijk er naar uit om even 2 dagen niks te doen.
73,2 kg Tot nu toe verloren: 17,8 kg.    Nog te gaan: 8,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 17 mei 2019:
1593 kcal Vet: 37,77g | Eiwit: 87,99g | Kolhy: 230,66g.   Ontbijt: Pickwick Original English Thee Met Suiker, Pickwick Original English Thee Met Suiker, Pickwick Original English Thee Met Suiker, Pickwick Original English Thee Met Suiker, Banana, Bolletje Goed Bezig Cranberry, Tap Water. Lunch: Pickwick Original English Thee Met Suiker, Pickwick Original English Thee Met Suiker, Ei (Eiwit), Chocoladehagel Melk, Oude Kaas 48+, Tomatoes, Whole Wheat Bread. Diner: Orange, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Garden Gourmet Vegetarische Schnitzel, AH Sperziebonen Gebroken , Potatoes (with Salt, Frozen, Drained, Cooked, Boiled). meer...
Gewichtsafname van 1,4 kg per week

9 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wvdzwart's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.