wvdzwart's Logboek, 12 dec 18

Gewicht omhoog: +0.1 kg.
Component = (vet, spieren, bot):
Verschil = ( -0.1, +0.2, 0) kg
Gewicht = (14.0, 52.4, 2.8) kg
Verdeling = (20.3, 75.7, 4.0) %
Vocht = 56.4%

Normale meting. Niet gek!!! Weer een lage 69’er. Zou ik dit dan inderdaad kunnen vasthouden? Alle waarden behalve de spiermassa zien er redelijk goed uit. De spiermassa is nog wel steeds aan de lage kant, die heb ik liever in de 54’ers, maar deze is al weer iets gestegen.

Vanavond staat weer een flinke bord aardappels met veel groente gepland. De meting van morgenochtend zal pas echt uitwijzen of ik wat langer de 6 zal blijven zien.

Mijn einde-jaars doel die ik mij een paar weken geleden stelde om minstens een hele week stabiel onder de 70 kg te blijven, komt nu al wel heel dichtbij. Misschien moet ik in het weekend dat doel zelfs positief bijstellen naar de 68’ers 🙂! Het gaat weer goed!
69,2 kg Tot nu toe verloren: 21,8 kg.    Nog te gaan: 4,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 12 december 2018:
1407 kcal Vet: 36,36g | Eiwit: 76,16g | Kolhy: 184,67g.   Ontbijt: Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Alpro Soya Perzik, Tap Water. Lunch: Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Ei (Eiwit), Chocoladehagel Melk, Oude Kaas 48+, Tomatoes, Whole Wheat Bread. Diner: Old Amsterdam Kaas, Pickwick Original English Thee, Valess Crispy Sticks, AH Snijbonen, Potatoes (with Salt, Frozen, Drained, Cooked, Boiled). Snacks/Andere: Lakrisal Lakrisal. meer...
Gewichtstoename van 0,7 kg per week

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dit is koeterwaals voor mij... Wat meet je precies? Je hoeft het niet uit te leggen hoor, gewoon nieuwsgierig :)  
12 dec 18 door lid: Tianvanthe
Mijn Tanita BC-601 weegschaal meet behalve gewicht, ook vochtpercentage, en daarvan afgeleid schat de weegschaal dan met allerlei formules, en profiel info zoals man/vrouw, leeftijd, activiteitsniveau, het vetpercentage, spiermassa en botmassa. Vetpercentage kan met gewicht worden omgerekend in vetmassa, en omgekeerd kan ik ook spierpercentage en botpercentage zelf berekenen. Ik zet al dese waarden in (vet, spier, bot) componenten in matrix vorm. Er is ook een regel die het verschil in componenten met de vorige dag aangeeft. Op die manier kan ik beter inschatten welke component de goede kant op gaat en welke niet. Het vochtpercentage heeft wel grote invloed trouwens op welk deel naar spier gaat (vochthoudend) en welk deel naar vet (niet vochthoudend). Dus veel eten en lang uitslapen beïnvloeden dit behoorlijk elke dag, waardoor er nogal flinke schommelingen in de waarden kunnen zitten. Toch kan ik inmiddels die schommelingen er redelijk uitfilteren en weet ik wat goed is wat niet goed. Als het goed is komt alles op de website van FS terecht. Die wil ik ooit nog eens opnieuw uitlezen en dan in Excel in grafieken zetten.  
12 dec 18 door lid: wvdzwart
Heb jij zelf een weegschaal die dat allemaal meet? Ik heb net een gekke meeting gehad op de sportschool. Ben 1,3 kg lichter maar vet, vocht en spieren zijn gelijk gebleven. Huh wat is er dan vanaf denk ik? 
12 dec 18 door lid: margjeneeltje
Gewicht omlaag: mmmmm kg. Component = (vet, spieren, bot): Verschil = ( ddddd, ddddd, ddddd) kg Gewicht = (bbbbb, xxxxx, xxxxx) kg Verdeling = (xxxxx, bbbbb, bbbbb) % Vocht = mmmmm% mmmmm = exacte meting door weegschaal xxxxx = berekening volgens model door weegschaal bbbbb = mijn eigen berekening tussen % en massa ddddd = mijn eigen berekening verschil vorige dag  
12 dec 18 door lid: wvdzwart
Dat komt er niet echt mooi uit zo 🙁, alle <return’s> zijn eruit. 
12 dec 18 door lid: wvdzwart
Wat interessant, Wvdzwart!  
12 dec 18 door lid: Tianvanthe

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wvdzwart's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.