Vecasimic's Logboek, 19 feb 18

Precies een jaar lang geen alcohol gedronken. Einde uitdaging.

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zo das knap hoor maar dronk je hiervoor wel regelmatig alcohol of zelden? 
18 feb 18 door lid: arnaudspan
Kijk goed bezig hoor maar ga je nu weer wat drinken of blijf je nuchter? 
19 feb 18 door lid: arnaudspan
Voor mij al 25 jaar geen alcohol meer, ‘t is me de kcal niet waard.  
21 feb 18 door lid: jong1432
Nieuwe uitdaging?! Nee hoor geniet gewoon lekker, af en toe een wijntje is nog gezond ook. En alcohol vrije wijn wie verzint dat?! 
21 feb 18 door lid: jong1432
Goed bezig!!! En nog gefeliciteerd met je verjaardag overigens :). Mocht je aan de alcohol vrije wijn gaan... huismerk appie (persoonlijk,de rode vind ik het lekkerst) is goed te doen! Zelfs lekkerder dan de 'gewone'faber van de slijter. Alhoewel de alcohol vrije 'champagne' van faber wel echt de beste is (maar ook duurder, voor doordeweeks pak ik die van de appie). Ken jij nog andere want dan hoor ik graag :) maar wie weet pak je gewoon een wijntje. Dat kan ook :) 
21 feb 18 door lid: Muismop
Ah kijk! Ik ga ook eens kijken naar die vini vici. Ik drink af en toe ook wel een gewone wijn maar voor door de week vind ik die alcohol vrije prima afwisseling tussen alle water en thee! Heineken 0.0 vind ik ook lekker maar ligt qua caloriën wel weer wat hoger... 
22 feb 18 door lid: Muismop
Dat gevoel ken ik! Of even ontspannen tijdens het koken :) Heineken blijft het best. Jupiler 0.0 is ook wel te doen (neem ik op een terras bij gebrek aan Heineken). Maar dit vooral bij een terrasje... Ik ben nog geen restaurant/kroeg tegen gekomen waar ze alcohol vrije wijn schenken helaas. Ik hou niet van zoete drankjes dus ach, dit is goed te doen :) succes ermee!  
23 feb 18 door lid: Muismop

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.