Winanda!'s Logboek, 26 nov 17


Bekijk Dieet Kalender, 26 november 2017:
2147 kcal Vet: 59,76g | Eiwit: 196,40g | Kolhy: 183,02g.   Ontbijt: AH Vezelrijke Havermout Grove Vlokken, Landjonker Kipfilet, AH Kaneel, Fair Trade Biologische Cacaopoeder, Water, Jumbo Magere Melk, Jumbo Magere Franse Kwark, Lidl Nederlandse Scharreleieren, AH Biologisch Biologische Havermout, Jumbo Donker Fijn Volkorenbrood. Lunch: Milbona Roomboter Ongezouten, Honig Tomatensoep met Zongedroogde Tomaten, Landjonker Kalkoenfilet a La Minute, AH 100% Pindakaas (Naturel), Lidl Nederlandse Scharreleieren, Lidl Nederlandse Scharreleieren, Lidl Avocado, Jumbo Donker Fijn Volkorenbrood, Van Der Meulen Fries Bakkers Roggebrood. Diner: Farmer Rode Kidneybonen, Farmer Bruine Bonen, AH Cavolo Nero, Verse Sperziebonen, Jumbo Broccoli Roosjes, Jumbo Diepvries Kabeljauwfilet, Jumbo Magere Franse Kwark. Snacks/Andere: Alesto Walnoten, Alesto Jumbo Pelpinda's, Landjonker Kipfilet, AH Komkommer, AH Winterpeen, Statesman Tonijnstukken in Water, Jumbo Donker Fijn Volkorenbrood, AH Kaneel, Fair Trade Biologische Cacaopoeder, Jumbo Magere Franse Kwark. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Recept voor mijn overheerlijke, hemelse havermoutpap: - 30 gr havermout - 1 ei - 120 ml melk - 300- 360 ml water - druppel stevia - 4 gr cacaopoeder - kaneel Avond van tevoren: Doe de havermout+cacao in een schaal/kom en giet er 90 ml gekookt water overheen, gevolgd door de melk en 30 ml gekookt water. Doe ook de stevia erbij en zet weg. Ochtend: Doe 90 ml gekookt water bij de havermout en doe het voor 11 min. in magnetron. Om de 2 min. doorroeren en opletten met overkoken. Na ca. 6 min. 60-90 ml water toevoegen. Na 11 min. laten rusten, mits het niet ingedikt is. (Dan langer laten koken tot gewenste dikte.) Na rusten weer 30-60 ml gekookt water toevoegen, doorroeren en weer in magnetron laten koken tot redelijk ingedikt. Goed doorroeren, ei erboven tikken en METEEN beginnen met roeren tot het eigeel en -wit goed is gemengd en GESTOLD (ca. 1-2 min). Evt. grote stukken kleiner maken door te "snijden" met lepel. Dan weer 30-60 ml gekookt water toevoegen, 2.5 min. in magnetron zetten, om de eerste 2 halve min. doorroeren en daarna totdat het kookt. Uit de magnetron halen en doorroeren met koud water en aftoppen met kaneel.  
26 nov 17 door lid: Winanda!
Ik moet dit echt meerdere keren herlezen 😉😀 maar het ziet er héérlijk uit 😊 
03 dec 17 door lid: Budgie1
Haha snap ik heel goed! 'T Is echt een kunst om dit te bereiden, maar ik moet toegeven dat ik het mezelf misschien te ingewikkeld maak  
03 dec 17 door lid: Winanda!
net alsof ik mijn kookkunsten zou opschrijven dat zou nog vele keren erger zijn denk ik Winanda 😂😂😂 
03 dec 17 door lid: Budgie1
Daar gaat wel heel veel water in en wat een werk, zou mij te lang duren 
04 dec 17 door lid: j.eikenhorst
@j.eikenhorst: Je kunt het ook maken door de havermout te bereiden zoals op de verpakking aangegeven staat. Dan doe je het na het rusten nog een keer aan de kook brengen en dan GELIJK het ei er doorheen roeren totdat het gestold is. Is minder werk en net zo lekker, denk ik ;) PS: In een pannetje gaat het sws sneller... Ik zou zeggen: Probeer het eens en ervaar het zelf :) 
04 dec 17 door lid: Winanda!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Winanda!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.