tamara_741's Logboek, 30 okt 17

Hoi allemaal ,

Ik wil graag een detox kuur doen maar heb geen idee welke goed is .
Heeft iemand er ervaring mee ?? Of tips?

   Ondersteun   

Reacties 
Het ligt er een beetje aan met welk doel je de detox wilt doen. Als het echt om het ontgiften van je lichaam gaat, met name darmen, zou ik je de c9 detox aanraden van forever living. Heb ik zelf ervaring mee en vond ik erg prettig. Je kunt ook sapkuur doen, ik weet dat ze dat bijv ook aanbieden via SLA. Maar als je wilt detoxen om in korte tijd snel veel gewicht te verliezen, zou ik je uberhaupt afraden een detoxkuur te doen, want dat gewicht is er vaak zo ook weer bij. 
30 okt 17 door lid: Miepje90
'Detoxen' is niet nodig en totale bullshit zo geven meerdere onderzoeken aan... Waarom wil je dit uberhaupt gaan doen?  
30 okt 17 door lid: peeppelee
Gezond eten (en meer dan je nu doet) is de beste detox. 
30 okt 17 door lid: elntien
Hoi miepje90 ik wilde gewoon inderdaad ontgiften en niet sneller afvallen . Het afvallen gaat redelijk snel 
30 okt 17 door lid: tamara_741
Elntien , ik eet gezond ik eet alleen heel weinig koolhydraten. Maar ik honger me zelf niet uit en heb lange weg te gaan dus moet wel me best doen . Wil tot eind december 12 kilo zeker af hebben en dan nog eens 5. 
30 okt 17 door lid: tamara_741
1000 is te weinig, hoe gezond je ook eet. Je moet nooit onder je bmr eten. Daarmee gooi je juist je stofwisseling op slot en dan val je dus of nu niet af omdat je lichaam gaat sparen, of je valt wel af, gaat dan meer eten en zit alles er in een mum weer aan. Kijk maar eens op crashdieet, bmr, Zonde want het werkt averechts.. tis maar een tip, de keuze is aan jou! Succes! 
30 okt 17 door lid: elntien
Hoi ik ben vandaag begonnen snap nog niet zoveel van de app maar ik heb vandaag 429 kc gegeten dat is denk ik niet goed??? 
30 okt 17 door lid: mdewater79
Dat is echt veelste weinig 😅 
31 okt 17 door lid: SkatePower
Als je gezond eet is detox niet nodig bovendien onverstandig. Ik heb het ooit ook eens gedaan en ben er knal ziek van geweest je legt namelijk je darmen een tijdje stil en die vinden dan echt niet leuk. Dus ik kan het je afraden 
31 okt 17 door lid: j.eikenhorst
forever living is al helemaal de grootste kwakzalverij! woekerprijzen en piramide constructie. altijd wegblijven zan zulke aanbieders!! Recentelijk nog bij het programma 'broodje gezond' hebben ze getest wat detox doet. wat blijkt... na de detox kuur waar de bloedwaarden etc slechter dan daarvoor! Een detox is dus de grootste onzin! het programma staat online op de site van NPO. 
31 okt 17 door lid: J05B
Oké nou dank jullie wel allemaal ik zal er niet aan beginnen . Thanks voor de reacties 👍👍😊 
31 okt 17 door lid: tamara_741
het enige waar forever living om draait...is het zoeken van nieuwe 'managers'. het draait niet eens om de producten. 
31 okt 17 door lid: Wikkie1977
Wauw wat een negatieve reacties op forever living, ik heb in mijn omgeving alleen maar positieve reacties gehoord. Ik ben er aan begonnen omdat ik heel erg veel darmproblemen had, elke dag last van ofwel diarree, of constipatie of extreme krampen. Ik kon niets meer eten zonder daar meteen als een ballon van op te zwellen, en een collega van me had hetzelfde die na de detox helemaal hersteld was. Ik ben daarom ook eraan begonnen en heb precies dezelfde ervaring gehad; geen darmproblemen meer sindsdien (dat was overigens wel start van mijn nieuwe leefstijl maar dan nog!), dus bij mij was het wel positief 👍🏼 
31 okt 17 door lid: Miepje90
Natur sappen? Zag t voorbij komen. 
31 okt 17 door lid: natasjjvl
Ik had eerlijk gezegd geen negatieve dingen gehoord van mensen die het gebruiken maar als ik nu zo lees ga ik twijfelen . Heb bij de tuinen ( heet nu anders ) heel veel detox dingen gezien maar geen idee welke goed is en echt zn werk doet 
31 okt 17 door lid: tamara_741
Wat je ook zou kunnen doen is ontzuren. Veel mensen zijn namelijk te zuur. Er zijn ook ph strips te koop waarmee je met speeksel of urine kunt testen hoe zuur je bent. Er zijn verschillende merken die producten hebben om te ontzuren maar Alka vitea is denk ik de bekendste en daar ben ik zelf ook tevreden over. Ze hebben ook een kruiden thee die ik persoonlijk lekker vind. 
01 nov 17 door lid: --Bo--
Bo sorry misschien een rare vraag maar waar helpt ontzuren tegen ? Of is dat ook een vorm van detox ?? 
01 nov 17 door lid: tamara_741
Helemaal geen rare vraag, maar te zuur zijn heeft op heel het lichaam effect. Zo heeft mijn oma last van jicht en heeft veel baat bij het ontzuren natuurlijk speelt goede voeding daarbij ook een belachelijke rol. Maar als de zuurgraad in orde is heeft dat baat op al je organen. Terwijl detox vaak vooral gericht is op lever en longen. Maar op internet is er veel meer over te vinden mocht je het ook interessant vinden. Ik heb mijzelf ook gemeten en ik ben niet zuur maar ook niet basisch zit er net tussenin. Ik vind het fijn dat het gewoon zelf thuis gemeten kan worden. En je wel kunt zien of er resultaat geboekt word. 
01 nov 17 door lid: --Bo--
Dankje wel Bo weer is wat bij geleerd . Ik ga het eens proberen misschien dat dit een betere oplossing is . Fijn Dankje wel 👍👍🙂 
01 nov 17 door lid: tamara_741
Graag gedaan, succes ermee 😀 
01 nov 17 door lid: --Bo--

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tamara_741's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.