haludiel's Logboek, 27 jun 23

Ik ga vandaag even proberen vasten met water en een kop koffie of twee, tot aan het avondeten. Meestal doe ik het omgekeerd, vasten onmiddellijk na het avondeten tot de ochtend. Gewicht begint veel te snel te stijgen.

Bekijk Dieet Kalender, 27 juni 2023:
687 kcal Vet: 16,50g | Eiwit: 88,54g | Kolhy: 45,10g.   Ontbijt: Koffie. Diner: Boni Bosvruchten, Komkommer (met Schil), Bosto 1 1/2 Minute Brown, Boni Melkerijboter Ongezouten, Colruyt Kippenblokjes. meer...
1578 kcal Activiteit: Schoonmaken (Opruimen) - 1 uur, Rusten - 13 uren, Slapen - 10 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
heeft niet veel zin, als je dan terug gewoon eet, komen de kilo's er vlug weer bij.Als we alles met mate eten en we weten van onszelf dat we ons best doen, moeten we soms leren ons lichaam aanvaarden zoals het is. Het moet nog beetje leefbaar blijven ook voor de tijd dat we hier rondlopen. 
28 jun 23 door lid: poetsmadammeke
succes! ik kan niet zonder eten 
06 jul 23 door lid: Filiz912
Voor mij werkt 16/8 heel goed: van 's avonds tot 's middags vasten is voor mij het wondermiddel om op gewicht te blijven! 
07 jul 23 door lid: Fateje
Ik doe nu een mix van IF. Tijdens de week 3 dagen op kantoor dan 20/4 en ga meestal op weg terug naar huis eerst nog naar de fitness (5-10 km lopen, half uur krachttraining), vet verbranding modus want alle glycogeen is op. Daarna smaakt eerste maaltijd heel goed. De 2 dagen die ik van thuis werk 18/6. Tijdens weekend omdat ik dan dochter heb sla ik enkel ontbijt over. Als dieet probeer ik zoveel mogelijk low carb (koop geen brood, maar eet wel noodles, rijst en havermout) en veel groenten, vlees en eet veel hard gekookte eieren, makreel en sardines uit blik. Ik probeer nu 1 per maand te vasten, beginnend donderdag 21:00 tot zaterdag middag. Voor het vasten zoveel mogelijk de nacht bijnemen en zorgen dat je druk bezig bent, werken, sporten (ik ga dan vaak 5-10km lopen), weekelijkse inkopen doen. Het is puur mentaal en veel drinken. 
08 jul 23 door lid: 001.dark.horse

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


haludiel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.