letsdoitnow2018's Logboek, 09 aug 22

Heerlijk, ik ben nooit in mijn eentje aan het eten hahaha!

Bekijk Dieet Kalender, 09 augustus 2022:
1760 kcal Vet: 76,76g | Eiwit: 79,36g | Kolhy: 168,89g.   Ontbijt: AH Basic Muesli, De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse Stijl. Lunch: AH Hummus Naturel, Komkommer, AH Pistolet Bruin. Diner: AH Rivolo Cherrytomaten, Bertolli Olijfolie , AH Toscaanse Aardappelpartjes, Mager Rundergehakt, AH Bosui. Snacks/Andere: Lindt Chocolade 85%. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat een gezellig poezenbeest, mooie kleuren 😃. Ik heb je een berichtje gestuurd, maar kalm aan hè...ik heb nog te eten en ik kan mn gas nog betalen 😜. En ik ben héél benieuwd hoe je aquajogging beviel vanaaf!! 
09 aug 22 door lid: Elfje69
Dankjewel! Ja, ze is een bijzonder poezekind!! Een lapje 🐈 😻 Aquajogging beviel goed! Wel enorm inspannend,zeg,had ik niet verwacht! En dan is het nog niet eens de day after... dat wordt nog wat! Wel hoofdpijn,iets te enthousiast meegedaan misschien 😅 Ik ga morgen je berichtje lezen op de laptop! Dankjewel in elk geval voor het verzenden! Erg benieuwd ben ik!📚📚📚😁 
09 aug 22 door lid: letsdoitnow2018
Ik heb ook jarenlang 2x per week Aquajoggen gedaan. Bij de juiste techniek en snelheid kan het behoorlijk pittig voor spieren en conditie zijn, maar dan zonder de belasting op je gewrichten.  
09 aug 22 door lid: Tijmpje
2x per week, Tijmpje, dat lijkt me pittig! Wat maakte dat je weer wat anders bent gaan doen dan aquajogging? En merkte je dat je vooral aan spieropbouw deed of conditie/uithoudingsvermogen verbeterde? 
09 aug 22 door lid: letsdoitnow2018
Beiden verbeterden maar dat bereik je alleen met 2 a 3 x per week. 1x doet niet zo veel op de langere termijn. Ik veranderde van baan waardoor geen tijd meer op de momenten van Aquajoggen. Dus ben ik iets anders moeten gaan zoeken. 
09 aug 22 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


letsdoitnow2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.