vandiknaarfit's Logboek, 06 apr 22

hoi allemaal. het is ramadan maand van vasten.. hoe fijn zou het zijn als je ook afvalt naast het vasten. heeft iemaand ervaring hier in? 5:30 - 20:30 niks eten en drinken. tussen 20:30 en 5.30 mag je eten. dat is dus een vroege ontbijt met een late dinner en mischien nog een tussendoor laat in de avond.. heeft iemand enig idee hoe ik kan afvallen?

Bekijk Dieet Kalender, 06 april 2022:
244 kcal Vet: 12,11g | Eiwit: 17,08g | Kolhy: 14,12g.   Ontbijt: AH Boeren Volkorenbrood, Hardgekookt Ei. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
in ben in iedergeval van plan om rond 5 uur twee gekookte eiren te eten 
05 apr 22 door lid: vandiknaarfit
even hard op denken ! hoeveel kalorien zal ik ongv eten? is het verstandig om snacht een tusse door te nemen.. hoe dim ik de honger.. wanneer krijg ik al het water op.. pffff en een uur lopen ? 
05 apr 22 door lid: vandiknaarfit
Ik vind het zelf ook altijd moeilijk om tijdens de Ramadan af te vallen. De enige tip die ik voor je heb; niet teveel eten, meestal beweeg je minder, dus heb je ook minder nodig. Zelf eet ik alleen Harira als avondeten met 3 dadels, 1 schebekia, een beker warme melk, daarna kwark met muesli en fruit. Wel veel drinken erbij. Als ontbijt brood of pancakes van havermout of kokosmeel of wraps. Succes.  
05 apr 22 door lid: carolinequichou
dankje caroline ! 
05 apr 22 door lid: vandiknaarfit
Goedemorgen, heel goed dat je mee doet met het vasten, maar het tijdstip dat je niet meer mag eten en drinken is om 04.54 bij ons hier in Capelle aan Den IJssel ligt vlakbij Rotterdam, en ik denk dat het tijdstip die jij opschreef om 05.30 niet klopt .  
05 apr 22 door lid: Tamar76
Het belangrijkste is natuurlijk je intentie en Allah weet het beter ! Mocht je het verkeerde tijdstip hebben aangehouden, kan gebeuren. InsjaAllah vind je de goede tijd , en anders kun je bij de moskee bij jou in de buurt een ramadan kalender vragen, is mischien ook een idee. Ik val meestal 5 tot 7 kilo af met het vasten in de ramadan en ik eet na magrib 3 dadels een glas water daarna Marokkaanse thee met mintblaadjes en weinig suiker , een kom harira soep, 1 msimmen gegrild vlees of kip en salade en soms wat lekkers of een deeghapje. Laat in de avond drink ik een flesje water In de ochtend drink ook Marokkaanse thee 3 glazen water half broodje met kaas beetje roomkaas en 1 roerbak ei en een schaaltje gemixte fruit , soms wat Griekse yochert. 
05 apr 22 door lid: Tamar76
En ik fiets bijna iedere dag ongeveer 20 km , ik ben 46 jaar oud en ik beweeg veel met mijn werk ! Dus dat scheelt ook met het verbranden van de calorieën. 
05 apr 22 door lid: Tamar76
tamar76 klinkt goed ! ik eet best wel veel denk ik.. hier omgeving amsterdam is zonsopgang 05.30 staat op de kalender op het internet..  
07 apr 22 door lid: vandiknaarfit
Er zijn diverse Appā€™s waar je jouw woonplaats zet en de App geeft je de juiste tijden. 
07 apr 22 door lid: Peggy Eleonore
Probeer de gratis kalender (ook als App) van hamariweb.com Je krijgt dan de tijden in jouw woonplaats van Sehri en Iftar 
07 apr 22 door lid: Peggy Eleonore
peggyel bedankt! 
07 apr 22 door lid: vandiknaarfit
Dat is ook een goede tip peggyEi ! Succes 👍🏻 
08 apr 22 door lid: Tamar76
Peggyel  
08 apr 22 door lid: Tamar76

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.