keto_danny's Logboek, 03 mrt 22

Keto diner:
Chaffles van kaas, blauwader kaas,
eieren en omelet kruiden!😋
Ze waren kaal al heerlijk, maar nog lekkerder met mayonaise, met kerriepoeder erin.🥰
Tja, geen spijt gestopt te zijn met de B&B fast,
het was genoeg zo.😊
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 03 maart 2022:
1409 kcal Vet: 117,54g | Eiwit: 80,29g | Kolhy: 2,51g.   Lunch: AH Biologisch Gebroken Lijnzaad, AH Geraspte Mozzarella 40+, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Ei. Diner: AH Bleu D'auvergne, Pit&Pit Geroosterd Sojameel, AH Excellent Mayonaise , De Zaanse Hoeve Extra Belegen 48+, AH Ei. meer...

43 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lijkt me heerlijk 
03 mrt 22 door lid: Karin_gaat_gezonder
Kan me er iets bij voorstellen, chaffles lijken mij ook lekkerder dan gehakt met Roomboter. 
03 mrt 22 door lid: Gerrika G
En je hebt in elk geval nog voorbereidde zakjes gehakt voor wanneer nodig. 😘 
03 mrt 22 door lid: Dappere-Dodo
Whow Ze zien er prachtig en heerlijk uit 😋 
03 mrt 22 door lid: Nel_69
Mjammie, voor mij een stuk aantrekkelijker dan het gehakt😃. Hopelijk bereik je hier ook mee waar je op hoopt. 
03 mrt 22 door lid: asjege
We zullen het morgenochtend zien 😳🤪 
03 mrt 22 door lid: keto_danny
😊🤞🏻. 
03 mrt 22 door lid: asjege
Mag ik vragen jij bent met keto afgevallen.Blijf jij dit voor alrijd doen of probeer je t een beetje bij te houden  
04 mrt 22 door lid: Streef61
Dit doe je in principe voor altijd. Je kunt niet een beetje fat adapted zijn, en een beetje koolhydraten verbrander. Dan kiest je lichaam altijd voor koolhydraten, en daar voel ik mij niet goed bij. 
04 mrt 22 door lid: keto_danny
Metabole flexibiliteit bestaat ook. Is best interessant om op te googlen. Het komt niet automatisch aanwaaien, je kan het wel ontwikkelen maar hangt af van vele factoren (dna, leefstijl en eetpatroon van de afgelopen jaren/decennia, sport en beweging, lichaam al geoefend in vasten of niet, etc) Ik ben geen expert op dit vlak maar weet uit ervaring dat het bestaat 😄. 
04 mrt 22 door lid: DoctorSnuggles
Niet qua vet verbranding, koolhydraten verbranding. Uiteraard kun je dat doen, maar het is niet gezond. Het is dan voor je lijf alsof je steeds met een nieuw dieet begint. Dat is enorm zwaar voor je lijf. Maar iedereen moet uiteraard doen wat je zelf prettig vind. Ik vind dat dus onprettig. En ondanks dat ik extreem kort haar heb, wil ik dat wel graag op mijn hoofd houden. 
04 mrt 22 door lid: keto_danny
Haha, ik gun iedereen z’n haar! En z’n eigen weg. Maar neemt niet weg dat het bestaat, te bereiken is en fijn kan zijn. Sowieso heel interessant onderwerp om over te lezen en in te verdiepen, vond ik althans. 
04 mrt 22 door lid: DoctorSnuggles
Ynnad1975 > Aaaawwww door al die ‘lekkere’ foto’s ga ik toch overstag denk ik om een wafelijzer te kopen. Is dit een mini-wafelijzer? 
04 mrt 22 door lid: Peggy Eleonore
Dit is een mini wafelijzer van Bestron. Hij bevalt erg goed, en heeft 5 jaar garantie. 
04 mrt 22 door lid: keto_danny
Ik ga het niet lezen funshine, het interesseert mij totaal niet. Als je het leuk vind om erover te lezen, dan kun je ook de website van madelon eens lezen. www.waymadi.nl Daar legt ze ook uit, waarom je dat juist niet moet doen. Ik ben deze week juist met een vast begonnen, omdat mijn lichaam blijft vragen om koolhydraten. Dit vind ik heel erg vervelend, want ik krijg er vreetbuien van. Voor mij kan het dus niet naast elkaar, en kies ik er ook voor omdat niet te willen, en te doen. Ik eet echt weleens een keertje sushi, maar mij wekelijks tegoed doen aan een zak chips, is voor mij geen enkel voordeel. Ik heb er 24 uur buikpijn van, voel mij er slecht van, en blijf de hele week hunkeren naar chips en koolhydraten. 
04 mrt 22 door lid: keto_danny
Goeie crackers, van waymadi, die eet ik al een jaar of twee en nog steeds lekker. En verder nogmaals, ieder z’n weg maar er zijn wel meerdere wegen naar Rome. Ik lees nou eenmaal graag en liefst uit veel bronnen 😃. Hoop dat je cravings wegblijven, komt vast goed! 
04 mrt 22 door lid: DoctorSnuggles
Cravings gaan nu goed, knop is weer volledig om. Welke crackers maak je dan? Want het platbrood is ook lekker  
04 mrt 22 door lid: keto_danny
De lijnzaadcrackers met grana padano (en pitten en sesamzaad). Eet ik echt met van alles, pesto, roomboter, kaas, gedipt in olijfolie met kruiden, ben ze nog steeds niet zat. Echt fijn dat de knop weer om is bij jou, dat maakt het leven in elk geval weer een beetje makkelijker. Hopelijk!  
04 mrt 22 door lid: DoctorSnuggles
Madelon heeft veel lekkere recepten. Het zijn alleen wel vaak zulke grote hoeveelheden. Ik eet zelden crackers of brood of iets dergelijks. Anders zou ik het gist brood eens willen proberen. Maar ik ken mezelf, ik eet er dan vervolgens nauwelijks van. 
04 mrt 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.