dani.p2's Logboek, 25 feb 22

Dag 6 laatste dag egg-fast 😁

Bekijk Dieet Kalender, 25 februari 2022:
995 kcal Vet: 54,50g | Eiwit: 98,35g | Kolhy: 22,74g.   Ontbijt: Kvarg Vanillesmaak. Lunch: Peterselie, Chilipoeder, Milner Slankie 20+ Jong Belegen, Yoghurt, Hardgekookt Ei. Diner: Kvarg Frambozensmaak, Yoghurt, Hardgekookt Ei, Chilipoeder, Peterselie. Snacks/Andere: Zaanse Yoghurt, Hardgekookt Ei. meer...
1840 kcal Activiteit: Loopband - 15 minuten, Fitness (Minder Belastende Oefeningen) - 40 minuten, Fietsen - 6 minuten, Rusten - 13 uren en 59 minuten, Slapen - 9 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Net nu ik gewend ben aan alle mooie lichtgele fotootjes 😜 Weer een mooi bordje Dani. Ben je blij dat je weer wat anders mag? 
25 feb 22 door lid: PeetjePuk
Nou eigenlijk ben ik het nog niet beu😊 maar vanaf morgen staan er nog wel hier en daar eitjes op het menu ga niet direct terug naar het normale. Dag voor dag wat opvoeren van cal en kh.  
25 feb 22 door lid: dani.p2
heeft t ook al 'n positief effect gehad op je gewicht? 
25 feb 22 door lid: !neke-
Ziet er heerlijk uit 😋 
25 feb 22 door lid: Rommeltjes
Ik werd vandaag al raar aangekeken dat ik 60 eieren heb gekocht. Ga morgen de Oopsies maken en nog ei muffins voor mijn man en misschien nog als ik zin en tijd heb andere lekkere dingen. 
25 feb 22 door lid: s@ndr@1971
Morgen ga ik wegen al is er maar een kilo af ben ik tevreden want er gebeurt de laatste maanden niet veel meer…. 
25 feb 22 door lid: dani.p2
Thanx rommeltjes! En Sandra ja tis ook wel veel hè 60 eitjes😁 ik ben met 36 eitjes begonnen en later gewoon bij gekocht want het gaat erg hard! Succes! 
25 feb 22 door lid: dani.p2
Hoe lang is deze fast cq hoe lang ben je al bezig? Eerder gedaan en hoeveel is er toen afgegaan? 
25 feb 22 door lid: Peggy Eleonore
Zoals hierboven al staat dag 6 dus 6 dagen gedaan😁 er ging de keren ervoor ook een paar kilo af maar dat kan bij iedereen anders zijn…. Weet morgen hoeveel eraf is dan is het weeg moment al is het maar een kilo ben ik al blij dan zit er weer wat beweging in  
25 feb 22 door lid: dani.p2
Er is ook egg-fast van 2 weken en dan eet je er nog fruit en groente bij die eetschema’s kan je ook gewoon vinden op het internet. Wat ik nu eet is gewoon hetzelfde als de vorige keren maar komt ook uit een bestaand schema van het internet  
25 feb 22 door lid: dani.p2
@dani.p2 > Sorry, ik had de tekst boven de foto niet gezien < ik keek alleen naar de foto met die heerlijke eitjes. Hoeveel eieren per dag eet je meestal per dag? Ik heb gelezen, dat je er minstens 6 per dag moet eten. Heb jij nog andere tips voor mij? 
25 feb 22 door lid: Peggy Eleonore
Haha geeft niet daarom had ik er ook emoticon bij gezet☺️. Tja echt tips heb ik niet eet zo’n 7/8 eieren op een dag. Brie / volle kazen eet je erbij ligt aan het gewicht ei je totaal hebt hoeveel kaas je erbij mag niet meer dan 25 gr per ei sowieso. Water drinken geen frisdrank of sapjes dat is voor mij een makkie want ik drink enkel warm water….. en verder kan je op internet nog info vinden.  
25 feb 22 door lid: dani.p2
Bij de Egg Fast > zie ik ook Mayo?  
28 feb 22 door lid: Peggy Eleonore
Klopt lekker hoor! 
28 feb 22 door lid: dani.p2

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


dani.p2's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.