Tamar76's Logboek, 03 feb 22

Lunch time 😃 zelfgemaakte volkorenbrood met halal kippenworst en slablaadjes en een eitje.

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik zie bij jou zo vaak “zelfgemaakt” staan, dat is echt leuk 😍 
03 feb 22 door lid: ingridt
Oh dankjewel, wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk zelf brood te maken, want dan weet je pas echt wat erin zit en hoeveel zout enz, en het is ook veel lekkerder . Mijn man haalt de volkorenbloem altijd bij de molen in Rotterdam en je proeft ook echt het verschil met de bloem van de supermarkt dat het veel beter is van de molen. Meestal die ik er nog wat lijnzaad bij en zonnenbloempitten, En wat olijfolie. 😘 
03 feb 22 door lid: Tamar76
Ja helemaal mee eens hoor! Veel beter, maar ook lekkerder en leuker. Ik zou dat ook wel willen, maar ik heb te weinig tijd. Dan is het meel al snel bedorven en kan ik alles weer weggooien. Maar je maakt veel meer zelf toch, behalve brood? 😃  
03 feb 22 door lid: ingridt
Ja klopt , sausjes zoals bolognese saus of bechamelsaus maak ik met verse ingrediënten en niet uit een pakje , soep altijd vers !! of pannenkoeken maak ik ook het beslag zelf en doe ik de bloem melk eieren in de blender mixen , loempia’s maak ik ook zelf , en marinade voor de kip dat soort dingen, maar het is wel belangrijk want die kant en klare pakjes zijn kankerverwekkend !! en gezien ik ooit jaren geleden die ziekte heb gehad dan ga je toch meer opletten wat je in je mond stopt. 
03 feb 22 door lid: Tamar76
Soms koop ik wel croissantjes of koffiebroodjes, want dat vind ik wat te moeilijk om zelf te maken en te veel werk 😆 anders kan ik wel een bakkerszaakje gaan beginnen 😂 ik maak sinds 3 jaren zelf mijn brood en het bevalt me wel , 2 x per week en dan maak ik ongeveer 16 broodjes per week. We eten ook weleens volkoren krackers of beschuit.  
03 feb 22 door lid: Tamar76
Leuk hoor, en groot gelijk! Ik eet ook alleen maar vers, vooral omdat er zo veel zout en suiker zit in pakjes, maar jouw reden is nog veel beter!  
03 feb 22 door lid: ingridt
Ja precies te veel zout en suiker .  
03 feb 22 door lid: Tamar76

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tamar76's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.