Wobbeltje!'s Logboek, 19 dec 21

Lunch! Deze eierwrap ga ik zo oprollen en heb ik eerst besmeerd met pikante hummus, vervolgens nog kaas, schwarzwalder schinken, komkommer en wat ketchup erin. Ff verwennerij op zondag :)

Bekijk Dieet Kalender, 19 december 2021:
2259 kcal Vet: 118,34g | Eiwit: 133,71g | Kolhy: 151,25g.   Ontbijt: AH Banaan, AH Granny Smith. Lunch: AH Tomaten Ketchup, Aldi Schwarzwalder Schinken, Komkommer, Molenland Gouda Holland Kaas 48+ Jong, SPAR Hummus Pikant, AH Ei, Oké Culinair. Diner: AH Rettich, Zandvliet Kip Grillworst. Snacks/Andere: Aldi Schwarzwalder Schinken, AH Banaan, Molenland Gouda Holland Kaas 48+ Jong, Lidl Fijn Volkorenbrood. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed idee 🙏🏼 
19 dec 21 door lid: Winter2022
Lekker! 
19 dec 21 door lid: Karin_gaat_gezonder
Ik denk steeds dat ik een asperge zie liggen.. 🤣🙈 
19 dec 21 door lid: Dappere-Dodo
wat een lekkere en slimme combi Wobbeltje🥰 
19 dec 21 door lid: asjege
Ja, het was lekker, maar nu weer klaar mee, want ik heb net de rest van het pakje van de schwarzwalder schinken naar binnen gewerkt, dus boven m'n kcal en een veel te volle maag net voor het slapen 🙄 
19 dec 21 door lid: Wobbeltje!
Nieuwe dag, nieuwe kansen. Hopelijk heb je wel een beetje kunnen slapen.. 🥰 
20 dec 21 door lid: Dappere-Dodo
Hmmmz, je zag vast wel aan m'n reactietijd dat ik nog veel te laat wakker was. Kort nachtje dus. Vandaag op tijd aan het koken beginnen voordat ik er weer eens geen zin in heb en wat extra bewegen. En jij Inge? 
20 dec 21 door lid: Wobbeltje!
Daarum vroeg ik het ook meid.. 😏 Niet zo best he.. Hoop dat het koken wel gelukt is! En dat komende nacht beter word. 😘 OOPS!! Als ik je maar niet wakker heb gemaakt nu! 🙈 Met mij? Errug leeg. Van het weekend zelfs letterlijk en figuurlijk. 😰 Nu alleen figuurlijk, heb in tijden niet meer zo veel (calorie rijk) gegeten en binnen gehouden. Al heeft mijn lijf dat nog niet door. Het is dat ik de herinnering heb dat ik al drie keer gegeten heb vandaag, het voelt aan of dat alweer drie dagen geleden was. Vandaag een hele vreemde dag gehad, fysiek zwaar ook bedenk ik mij nu, en daarnaast afspraken moeten plannen met neuroloog, gynaecoloog én oncoloog. Bleh. Dus het kaarsje is even op. 😂 Maar, al zou je het niet zeggen als je het zo leest, het gaat eigenlijk best wel okee. 🙄🥴😂 Knuffel!  
20 dec 21 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wobbeltje!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.