Wobbeltje!'s Logboek, 31 jul 21

M'n ontbijt/lunch, hihi

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ohhhh, dat ziet er wel heel lekker uit... Dat zal vast heel erg lekker geweest zijn... Ik heb nog niets geplaatst 😊 
01 aug 21 door lid: Yoo69
Het was heerlijk! En daar kwam later nog een stuk blauwe-bessen-vlaai met een nog grotere toef slagroom achteraan. Toen heb ik me laten gaan en thuis nog een hele zak snoep op, 4 tijgerbollen met kaas, 150gr volkoren penne in bouillon gekookt... Komt jouw foto nog wel? 
01 aug 21 door lid: Wobbeltje!
Dat klinkt serieus ernstig helemaal laten gaan maar ik snap het helemaal... Toen ik gisteravond thuis kwam ging mijn bloedsuikerspiegel na de vele toetjes weer vragen... het is maar goed dat ik niets in huis heb behlave 85% pure chocolade anders had bij mij ook die zak op gegaan hoor... Hoop dat je nu klaar bent met bunkeren Wobbeltje... Word je nu wel gelijk gestraft door de weegschaal? Ik wel 1.4 erbij maar met een beetje geluk morgen weer eraf 🤞 Net wel al de badkamer gesopt en straks tuin werken als het weer mee werkt en met mijn oudste zoon even wat km fietsen als hij zin heeft...  
01 aug 21 door lid: Yoo69
Hihi, had/heb nog niet echt het gevoel dat ik veel te veel op had gisteren. Had ook ruim 11km gewandeld en het was lang niet zo gek als een paar andere dagen afgelopen week. Ik had er 1 onsje bij vanmorgen, hihi. Maar had wel veel te weinig gedronken gisteren dus benieuwd hoe de weegschaal morgen uitslaat. Jij bent ook al lekker bezig met poetsen en andere activiteiten. Komt dus wel weer goed met ons :) 
01 aug 21 door lid: Wobbeltje!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wobbeltje!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.