Rensie 1111's Logboek, 05 jun 21

Vorige week is mijn bloed geprikt voor mijn schildklier waardes. Omdat ik al sinds januari vast zit of aankom.
Je schildklier moet tussen 10 en 19 zitten, ik zat op 11. Het 'aanstuurhormoon' moest onder de 4, ik op 5, dus iets verhoogd. Nu wil mijn arts dat ik over 6 weken nogmaals prik (prima hoor) om dat tweede hormoon in de gaten te houden. Omdat ik nu nog geen medicatie hoef, maar het moet niet verder stijgen.

Wat is jullie mening, is het slim om nu vast kelp te gaan slikken om jodium toe te voegen aan voeding? Of is het beter om af te wachten?

Bekijk Dieet Kalender, 05 juni 2021:
1225 kcal Vet: 89,19g | Eiwit: 86,32g | Kolhy: 10,29g.   Ontbijt: Milner Extra Gerijpt 30+ Kaas, Ei. Lunch: Melkan Roomboter Ongezouten, Old Amsterdam Kaas, Ontbijtkoek, AH Spinazie Vers, Viking Feta. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, Melkan Crème Fraiche, Chef Select & You Roerbakgroente Champignons, Vivera Shoarma. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je gaf al aan dat je een tijdje geen brood had gegeten. Jodium zit ook in andere voedingsmiddelen, zoals eieren en vis. In de app "Mijn dagboek" van het Voedingscentrum kan je invullen wat je op een dag eet en dan rollen de micronutrieënten eruit, dus ook jodium. Als je inname te laag is, slik dan zeker bij, maar let wel goed op de hoeveelheid. Wat heeft de arts verder veranderd om het aanstuurhormoon te verlagen?  
05 jun 21 door lid: Vecasimic
De arts heeft nog niks veranderd, alleen dat medicatie nog niet nodig is. Ik ga even kijken naar die berekening die jij gaf op de site.  
05 jun 21 door lid: Rensie 1111
Misschien even overleggen met je arts? 
05 jun 21 door lid: caafje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.