Wobbeltje!'s Logboek, 14 mei 21

Zoals veel vrijdagen de laatste tijd, ben ik een vast gestart. Als experiment vandaag na de lunch begonnen. Kwam perfect uit, want er was in de ochtend een traktatie op het werk die ik lekker heb genomen en daardoor kwam ik tenminste iets hoger uit in kcal en had ik een mooie bodem om mee te starten.
Wel heel raar om na het werk geen avondeten te nemen. Op een vrije dag als ik vast, is dat minder raar, want het is toch een beetje beloning na het werken om dan wat te eten.
Nu omkleden om te sporten en daarna lekker lui doen.
Nog geen idee hoe lang ik het vasten ga volhouden, maar het is wel weer fijn dat er morgen om 13.45 uur alweer 24uur op zit. Op die manier is het denk ik makkelijker volhouden dan na het avondeten starten maar dat zal ik uiteindelijk nog wel merken. Zó leuk om ook hierin wat te experimenteren en te kijken wat het meest praktisch is en het makkelijkst volhouden.

Bekijk Dieet Kalender, 14 mei 2021:
1391 kcal Vet: 49,98g | Eiwit: 63,21g | Kolhy: 159,07g.   Ontbijt: AH Cherrytomaten, Quaker Havermout, Kruidvat Pure Whey, AH Kaneel, Kruger Cacaopoeder, AH Ei, AH Banaan. Lunch: Melkan Gouda Kaas Jong 48+, Lidl Fijn Volkorenbrood. Snacks/Andere: AH Aardbeienvlaai. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wobbeltje!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.