Dappere-Dodo's Logboek, 04 apr 21

Stabiel. Afvallen gaat bij mij bijna niet als ik niet veel slaap, terwijl ik toch echt niet anders eet op dat moment. Nou ja, beter stabiel als er weer aan.. 🤗 Afgelopen nacht trouwens van half 12 tot half 12 geslapen. Eindelijk.. 😂 Maar dan ben je al onzeker over gewicht en eten; Collega 1, zelfde lengte maar aantal kledingmaten en bijna twintig kilo méér, hoort je gewicht en zegt vervolgens dat dat onmogelijk is, want hij weegt X aantal kilo, en denkt dat ik minstens even zwaar ben.. 🥴 Auw. Nou ja, laat maar kletsen denk je dan. Vervolgens collega 2, wel ietsje langer maar met een gewicht van 132 kilo, die bijna met een vergrootglas je eten zit te bekijken, vind dat je geen gekookt eitje op je broodje met sla mag doen, (een halve is genoeg) en ook zwaar kritiek heeft op het halve portie pure hagelslag, (die met minder toegevoegde suiker) maar zelf vervolgens veel meer en ongezondere varianten eet.. 🥴 Grotere AUW.. Ik ga maar weer heel hard lijnen dus.
86 kg Tot nu toe verloren: 5,6 kg.    Nog te gaan: 6 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
gewichtsbehoud

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Auw? Als mensen zo op mij zouden letten en kutopmerkingen hadden, kwam de 'auw' toch uiteindelijk bij hun terecht. Laat je aub niet rot voelem door mensen die het nodig vinden anderen naar beneden te praten..  
04 apr 21 door lid: ♡°•Tessa1986•°♡
Het is toch voor iedereen anders? Ik snap dat je baalt van die opmerkingen, zou ik ook doen hoor voor even. Daarna zou ik me omdraaien en geen reet aantrekken van wat m'n collega's zeggen. Het is veel belangrijker dat jij jouw eigen pad bewandeld en dat het werkt voor jou. Opmerkingen als deze zou ik pas serieus nemen als ze van een diëtist of arts komen. Mijn collega's zijn in ieder geval geen van beide.  
04 apr 21 door lid: Eenhoorn15
Sluit me bij Tessa aan 😘 
04 apr 21 door lid: Rommeltjes
Ik denk dat die collega's eerst maar even hun eigen eetgewoonten onder die loep moeten leggen. jeutje zeg, geen mens eet en verteerd op de zelfde manier. mijn man is een ruime kop groter, weegt geen drol vergeleken met mij en zit 10 minuten na de maaltijd al op t toilet 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. laat ze, jij weet zelf hoe hard je bezig bent. Daar gaat t om 
04 apr 21 door lid: smootylaatmaar
Pffff, wat een nare opmerkingen. Laat je daardoor aub niet van slag brengen. Jij hebt je eigen strijd en laat hen maar kletsen. Dikke knuffel!!! 😘 
04 apr 21 door lid: Wobbeltje!
Niets van aan trekken. Jij weet waar je mee bezig bent. Kom op laat je niet gek maken door ze.🍀🥰 
04 apr 21 door lid: carolinequichou
Wat een stelletje eikels! Als iedereen elkaar nou eens een beetje in waarde laat. Hou ze maar een spiegel voor 
04 apr 21 door lid: keto_danny
Echt wat is dat toch hè... zou ze lekker laten (pieeeeep) mensen kunnen je zo kwetsen! Bah trek er niet van aan, je bent goed bezig! 💪🏼 knuf 
04 apr 21 door lid: jessmeh40
Ik praat nooit met collega's over m'n gewicht... Dat ze zoveel kritiek hebben op je eten... Sorry hoor maar waar bemoeien ze zich mee??? Enige wat ik wel eens over het eten van m'n collega's zeg is dat ik het lekker vind ruiken en verder moeten ze helemaal zelf weten wat ze eten. 
04 apr 21 door lid: mini-beast
Of je laat ze lekker kletsen en kijkt vooral naar wat je er zelf van vindt! Ik ben sinds een aantal jaren ook een slechte slaper en dat helpt zeker niet in het afvalproces. Jaren geleden heb ik ook een gesprek gehad met iemand die overtuigd was dat ik dikker geworden was terwijl dat toen niet het geval was, wel zat ik niet lekker in mijn vel en had daardoor een meer gedrongen gezicht. Dacht gewoon nou prima dat jij dat vindt, ik ben degene die het op de weegschaal ziet en aan mijn kleding merkt dus je kletst maar raak. Sommige mensen hebben geen begrip voor anderen of hun situatie. 
04 apr 21 door lid: PeetjePuk
waarschijnlijk is dat jaloezie ofzo 🤣 lekker laten kletsen..  
04 apr 21 door lid: E.lena90

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.