mamasuusje's Logboek, 24 feb 21

hoe goed ik mijn best ook doe de afgelopen weken. ik val niks af. door een stressperiode doet mijn lichaam nu gewoon zeer. enorme spierpijn blijf ik houden. ik wandel wel elke dag. maar dit is ook super vermoeiend. mijn darmen zijn op de hobbel en mijn buik is helemaal opgezet. hoe kom je toch uit dese negatieve spiraal? ik ben eerder makkelijk 20 kilo afgevallen. wat zou het fijn zijn als het weer zo makkelijk ging. dan zou ik me zoveel beter voelen dan nu. ik kom alleen maar aan helaas. ipv dat het eraf gaat..

Bekijk Dieet Kalender, 24 februari 2021:
1824 kcal Vet: 87,85g | Eiwit: 59,71g | Kolhy: 193,87g.   Ontbijt: Crownfield Crunchy Muesli Chocolate & Nuts, Milbona Verse Halfvolle Melk. Lunch: Pindakaas, AH Rijstwafels Zeezout, Zwagerman Cervelaat, De Molenhoeve Witte Petit Pains. Diner: Hellmann's Real Mayonnaise, AH Tijger Wit, AH Oven Kroket Rundvlees. meer...
143 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien tijdens het wandelen kleine gewichtjes meenemen in de hand en daar wat oefeningen mee doen onderweg. Helpt voor mij heel goed. 
24 feb 21 door lid: Ieke 10
Daar heb ik op het moment de puf niet voor. Mijn lijf doet al zo zeer. Ik ben al blij dat ik wandel haha 
24 feb 21 door lid: mamasuusje
wandelen is heerlijk maar loop je dan hartslag verhogend of gewoon rustig.. als ik hartslag verhogend loop dus lekker door.. armen mee nemend. powerwalk voel ik ook echt dat ik wat heb gedaan maar ga ik voor de stappen aantal dan loop ik relaxed en heb ik wel gelopen maar niet het idee echt iets gedaan te hebben. mijn gevoel he.. 
24 feb 21 door lid: bianca114,7
Ik loop met mijn kleine kinderen die dan wel op de fiets mee gaan. Dus soms doorstappen soms gaat t traag. Maar ik merk wel dat ik wat gedaan heb hoor. Geeft wel en voldaan gevoel alleen het voelt voor mij op t moment zo vermoeiend allemaal. 
24 feb 21 door lid: mamasuusje
Wat vervelend voor jou! Ik zou dit aan een deskundige vragen, die zal je kunnen onderzoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. 
24 feb 21 door lid: 7kiwi

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


mamasuusje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.