littlemisssjunshine's Logboek, 31 jan 21

disclaimer / note to zelf: vanavond alles gegeten wat los en vast zit, en dat is oké, wat de weegschaal morgen ook zegt. afvallen is niet het hele leven.

Bekijk Dieet Kalender, 31 januari 2021:
370 kcal Vet: 14,71g | Eiwit: 31,77g | Kolhy: 24,70g.   Lunch: AH Doosjevol Frambozen, AH Biologische Magere Kwark. Diner: Garden Gourmet Vegetarische Spekreepjes, AH Mozzarella, AH Sjalotten, Bosui of Lenteui, Komkommer, Tomaten. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
nee dat is het zeker niet. misschien gewoon ff niet wegen? ook wegen is niet het 'leven' 
31 jan 21 door lid: Wikkie1977
Dat vind ik een heel goed plan, dankjewel! :)) 
31 jan 21 door lid: littlemisssjunshine
Goede instelling, Judith!!! Soms moet je ook gewoon echt genieten en (bij mij alleszins) hoort lekker en veel eten daar soms gewoon bij. Het leven is te kort, waarom zou je jezelf voortdurend alles wat je lekker vindt ontzeggen? ♥️ 
31 jan 21 door lid: bolleke333
Ik neem op zaterdag altijd “vrij” van dieet. Aan de ene kant lekker maar de andere zijde is dat je toch een kg minder afvalt. Soms vraag ik mezelf toch af, was het die kg wel waard. 
31 jan 21 door lid: BabsBloem
Ik vind het die kg wel waard. Is het namelijk echt het doel om zo snel mogelijk af te vallen? Dan heb je in de tussentijd geen enkele dag mogen genieten. En gisteren dacht ik, met een beetje hulp van mijn beste vriendin met wie ik ging videobellen en een wijntje drinken, dat dat afvallen het echt niet waard is om mezelf elke dag alles te ontzeggen. Dus ik heb besloten (kijken hoelang het duurt) om weer eens niet te hard voor mezelf te zijn. :) 
31 jan 21 door lid: littlemisssjunshine
Ik vind het het ook waard. Het is geen race of wedstrijd. Wat heb je nu al een kilo minder wegen als je de hele tijd moet opletten en jezelf alles ontzeggen??  
31 jan 21 door lid: bolleke333
Nee, het is zeker geen race. Maar dat wijntje en af en toe een knabbeltje of koekje doe ik toch wel. Maar soms eet ik op mijn zaterdag dingen waarbij ik achteraf denk dat was het niet waard. Normaal wandel ik vaak op zaterdag met een vriendin en dan genieten we heerlijk van koffie met ....... , blijft vaak niet bij 1 gebakje. Daar geniet ik dan wel van.  
31 jan 21 door lid: BabsBloem

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


littlemisssjunshine's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.