Dappere-Dodo's Logboek, 24 jan 21

Erg laat in slaap gevallen vannacht, hierdoor ook erg laat wakker.. 🥴 Om 11 uur eruit, om 12 uur ontbeten, twee lijnzaadcrackers en twee koppen koffie, toen vroeg iemand of ik om 14 uur een stukje wilde gaan fietsen. Prima.. Maar dan had ik daar niet genoeg aan. 🙈 Dus drie kwartier na het ‘ontbijt’ een schaal yoghurt met skyr, twee appeltjes met kaneel gebakken zonder boter, en zes pecannoten. Toen in een kleine 65 minuten een rondje gefietst. Thuis een app gedownload om te kijken hoe veel kilometer het was en ongeveer hoeveel kcal. Ik kon niet alle wegen meer terug halen, maar uiteindelijk het geschatte rondje kwam uit op 16 kilometer. Best goed, we hebben gewoon rustig aan gedaan. 😅Horloge gaf nog geen 400 actieve calorieën over de hele dag tot nu toe, terwijl ik naast het fietstochtje ook al best wat had gelopen en gedaan ondanks dat ik laat op was. (Horloge mist sowieso steeds meer activiteit de laatste tijd, en de rest van de gegevens kloppen ook steeds minder vaak. Jammer..) Dus ik heb naast wat het horloge aangaf op een aantal sites berekend wat ik daar zou hebben verbruikt met het fietstochtje, van 4 sites een gemiddelde genomen wat uitkwam op 525. De een veel hoger, de ander lager, maar allemaal meer als wat het horloge zei. 😂 Nu ff wat glazen water pakken, mijn buik maakt herrie. 🤭 Fijne avond! ❤️

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zucht.. En dat (vergeten te) eten ook weer.. 🤭 Je zou toch zeggen, als je trek hebt dat je even iets neemt, ook al is het nog niet helemaal etenstijd.. Nee, ik ga dan maar even afleiding zoeken tot het een redelijke tijd is voor het eten, met als gevolg dat ik de tijd niet in de gaten hou en om 19:45 nog een keer moet gaan kijken wat ik wil eten (als ik niet besluit om het dan maar helemaal te laten zitten) en (soms) of ik dus ook te laat ben om daarvoor boodschappen te doen. Raar brein.. 😂 Gelukkig op dit moment een redelijk voorraadje in de kelderkast.  
24 jan 21 door lid: Dappere-Dodo
Haha😜 heel herkenbaar! Gelukkig ben ik niet de enige 😉.  
24 jan 21 door lid: mayo.h
Dat gevoel heb ik ook met mijn iet wat oude iWatch.. ik sta daar 30 minuten te bodypumpen, registreert hij dat niet eens als trainingsminuten 😱 vul het gewoon handmatig in.. Wat voor soort horloge heb jij? 
24 jan 21 door lid: jolijnduintjer

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.