Elfje69's Logboek, 23 jan 21

Ok...dit is echt ZO gevaarlijk lekker dat het verboden zou moeten zijn... Plaatcake met pindakaas, chocola en noten... Had het recept gezien op FB en heb het iets aangepast :-)

Bekijk Dieet Kalender, 23 januari 2021:
1348 kcal Vet: 78,53g | Eiwit: 89,63g | Kolhy: 48,60g.   Ontbijt: De Notenshop Notenmix Stukjes, AH Doosjevol Frambozen, Dodoni Griekse Yoghurt 5%. Lunch: Jalapeno Pepers (uit Blik, Vloeistof en Vaste Stof), Italiamo Provolone Piccante, Zwagerman Kipfilet Flinterdun, Flatout Foldit, 5-Granen & Lijnzaad, Cake, Plaatcake met pindakaas en chocolade. Diner: Le Phare Du Cap Bon Harissa, Oliehoorn Knoflooksaus , Dodoni Griekse Yoghurt 0% Vet, Italiamo Provolone Piccante, AH Japanse Sesam Woksaus, Diner / Vega, Seitan-Tofu Kipstukjes, Ei, De Notenshop Amandelmeel, Thenewfood Courgette, Nevo Bloemkool Rauw, Olijfolie. Snacks/Andere: Gebak Groot, Chocoladetaart Keto, Chocola & Snoep, Hazelnoot Chocolade bonbons. meer...
2003 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Pindakaas😋😋😋 
23 jan 21 door lid: keto_danny
in 1 blokje van 25 gr: 94 kcal/2,7 gr Kh 🥳 
23 jan 21 door lid: Elfje69
Ik moet dan altijd zoveel invriezen. Met als gevolg dat ik het uiteindelijk weggooi 
23 jan 21 door lid: keto_danny
Dat is idd zonde ja. Ik maak daarom vaak halve recepten. Maar als je dit bedekt met plasticfolie in de koelkast zet ijft het ook minstens een week goed hoor 💪 
23 jan 21 door lid: Elfje69
Ziet er heerlijk uit😍 
23 jan 21 door lid: carolinequichou
Maar dan moet ik het iedere dag in mijn schema inplannen. Ik maak het liefste recepten die ik in één keer kan opeten😊 
23 jan 21 door lid: keto_danny
Klinkt als 800 calorieën per hapje 
23 jan 21 door lid: Salmaaaaa
Ziet er lekker uit kan ook niet anders ik lees pindakaas en choco......heerlijk!😬😊 
23 jan 21 door lid: dani.p2
Plaatcake met pindakaas en chocolade (maakt 500 gr - ca 20 blokjes) Macro’s per 100 gr bereid product: 377 kcal 28,3 gr vet 11,1 gr Kh 11,2 gr eiwit 5,2 gr vezels Ingrediënten: 150 gr amandelmeel 1 theel (3 gr) psylliumvezels 1 theel (7 gr) bakpoeder 50 gr erythritol bruin ⅛ theel zout 50 gr pure chocolade, min 85% (of suikervrije witte chocolade) 30 gr brazil nuts (of andere) 40 gr pindakaas (100% puur) 1 banaan (ca 120 gr) 150 ml (amandel)melk vloeibare zoetstof naar smaak Verder nodig: bakvorm van ca 20 x 20 cm en bakpapier. Bereiding: Verwarm de oven voor op 175 gr en bekleed de bakvorm met licht vochtig bakpapier Hak de noten en chocolade grof Meng amandelmeel, psylliumvezels, bakpoeder, bruine erythritol en zout met elkaar Prak de banaan met de pindakaas, de melk en de zoetstof tot puree (ik doe het met de staafmixer in een hoge mengkom) en voeg toe aan het meel-mengsel. Meng dit tot een mooi beslag, Spatel dan de gehakte noten en chocolade erdoor, Stort het beslag in de met bakpapier bekleedde bakvorm en strijk de bovenkant glad, Zet de bakvorm in de oven en bak de plaatcake in 40 min goudbruin en gaar, Haal de vorm uit de oven en laat de cake in de vorm volledig afkoelen, Los de plaatcake uit de vorm en snijd in blokjes  
23 jan 21 door lid: Elfje69
Er mag al zoveel niet de laatste tijd ;) 
23 jan 21 door lid: Lost68
En daar ben ik toevallig allemaal vóór 💪 
23 jan 21 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.