Wobbeltje!'s Logboek, 23 jan 21

Lunch in 2 fases. Was vergeten gisteravond/vanmorgen vroeg de havermout in de soymelk te doen, dus die staat nu te weken.
Ik begin vast aan dit lekkers te knabbelen, dan boodschappen, dan kan ik daarna aan de havermout. Wie wat bewaart, die heeft wat! :)

Bekijk Dieet Kalender, 23 januari 2021:
2617 kcal Vet: 98,48g | Eiwit: 144,16g | Kolhy: 265,02g.   Lunch: Dulano Schwarzwälder Schinken, Fjord Volkoren Rogge Cracker, Milner Jonge Kaas 30+, Gwoon Dikke Rijstwafel Meergranen, Melkan Smeerkaas 20+, Ekoplaza Havermout, Melkan Soja Drink Ongezoet. Diner: Kania Runderbouillonblokjes, AH Ei, Bio+ Penne Volkoren, AH Komkommer, Kania Whisky Cocktail Saus, Plus Snijbonen Gesneden, Vivera Vega Kaasschnitzel. Snacks/Andere: Van Gilse Poedersuiker, Dulano Schwarzwälder Schinken, Feta Kaas, Gwoon Leverpastei, Fjord Volkoren Rogge Cracker, Milner Jonge Kaas 30+, Fjord Volkoren Rogge Cracker, AH Kaneel, AH Granny Smith, Melkan Magere Franse Kwark, Plus Blauwe Bessen Vriesvers. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik eet bijna elke ochtend havermout met fruit, kaneel en water en eet dat direct op als ik het door elkaar heb geschept. Waarom zou het een hele nacht moeten weken? Het is niet hard ofzo op de manier zoals ik het eet. 
23 jan 21 door lid: Fossefonce
Ik maak het niet warm en ik vind het lekkerder als het wat zachter is. Maar ieder z'n smaak natuurlijk 😀 
23 jan 21 door lid: Wobbeltje!
Ik maak vaak havermout voor 3 dagen klaar. Overnight oat! Heerlijk! De havermout zuigt zich vol met de Alpro en alles wordt lekker dik! Ik kan daar zo van genieten. Lekker met mango ( die ik nu niet meer mag ) en frambozen! 
23 jan 21 door lid: Inge van Noord
Ja, precies Inge! Voor 3 dagen tegelijkertijd heb ik nooit gedaan, maar dat is een goed idee! Dankjewel voor de tip! 
23 jan 21 door lid: Wobbeltje!
Havermout is in elk geval reuze gezond, vult enorm goed en niet teveel calorieën. Grappig dat iedereen het op zijn eigen manier eet! 😀 
23 jan 21 door lid: Fossefonce
Warm vind ik het ook heerlijk maar dan heb ik er meer van nodig om het dik te maken. En aangezien ik nu kha probeer te eten ( dan mag je eigenlijk geen havermout ) eet ik het nu koud. Ik doe 250 ml Alpro, 10 gr havermout met 75 gr frambozen. Op zondagavond maakt ik het voor 3 ochtenden. Ik heb van die handig curver bekers die supergoed afsluiten! Op de andere dagen eet ik iets anders, moeilijk trouwens om een lekker kha ontbijt te vinden wat snel klaar is... en het liefst zoet is. Ik hoef echt geen gebakken ei voor het ontbijt! 
24 jan 21 door lid: Inge van Noord

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wobbeltje!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.