keto_danny's Logboek, 07 dec 20

Keto lunch:
Avocado tropical taartje!
Wow, dat was echt super lekker.
Ik heb het taartje gezoet Bolero limonade poeder,
en een toplaag gemaakt,
met de tropical jam van sweet switch.
Wat een heerlijke frisse combinatie!
Fijne middag!😘

Bekijk Dieet Kalender, 07 december 2020:
1593 kcal Vet: 134,32g | Eiwit: 67,02g | Kolhy: 18,90g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Sweet Switch Tropical Jam, Amandelmeel, Kokos Meel, Milbona Slagroom , De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse Stijl 10%, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Avocado Eetrijp. Diner: Khanum Ghee, Lidl Kip Braadworst , AH Ei, Iglo Spinazie met Boursin. Snacks/Andere: Khanum Ghee, Dolce Gusto Lungo. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
recept? 
07 dec 20 door lid: saskuipers
Ik vind dat je dan zelf ook je profiel openbaar moet zetten, en recepten moet delen. Ik wil het best delen, maar niet op commando 
07 dec 20 door lid: keto_danny
Ziet er weer goed uit Danny :) 
07 dec 20 door lid: jjavo
dat ziet er erg lekker uit! En weer zo'n prachtige foto 🤩 
07 dec 20 door lid: mayo.h
Dank jullie wel😊 
07 dec 20 door lid: keto_danny
Zo was het niet bedoeld, ik was nieuwsgierig omdat het me lekker leek. En wat het profiel betreft: ik wist niet eens dat het niet openbaar was. Mijn excuses als het verkeerd overkwam  
07 dec 20 door lid: saskuipers
Geeft niet, ik zal het even kopiëren en plakken. Avocado tropical taartje: Top laag: * 1/2 avocado (70 gram) * 100 gram griekse yoghurt 10% * 30 ml slagroom * 1 staafje bolero limonade. * 6 gram poeder gelatine, met 42 gram water. * 50 gram sweet switch tropical jam, met 2 gram gelatine, met 14 gram water. Bodem: * 30 gram amandelmeel. * 20 gram roomboter * 4 gram kokosmeel * 15 gram erythritol. * Flinke snuf zout. Zet de gelatine klaar. Bodem: Verwarm de roomboter in een pannetje, en voeg de overige ingrediënten toe. Doe in de mini springvorm ( 12 cm, AH) en druk goed aan. Zet even in de vriezer. Of bak in de airfryer voor 20 minuten op °C180, en laat afkoelen. Toplaag: Verwarm de gelatine in een pannetje, totdat de gelatine is gesmolten. Doe alle overige ingrediënten in een mix beker, mix goed, en haal de vorm met bodem uit de vriezer. Laat opstijven. Verwarm de 2 gram gelatine met water en de jam, evenveel extra water, laat een klein beetje terug koelen, en giet het voorzichtig over het taartje. En zet opnieuw in de koelkast totdat het opgestijfd is. Eet smakelijk! 
07 dec 20 door lid: keto_danny
Bedankt🙂 
07 dec 20 door lid: saskuipers

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.