haludiel's Logboek, 01 dec 20

Gisteren als ik uit de douche kwam net niet flauwgevallen.
Ik denk dat mijn lichaam het echt beu is van zo weinig te eten (1000-1200 kcal), zeker als ik nog eens mijn maandstonden heb.
Och ja, een nieuwe maand. Ik wou aan 65 geraken tegen nieuwjaar, nu denk ik eerder 67 of zelfs even stabiel blijven rond de 69 zodat ik niet flauwval in ieder geval.
Was heel erg eng.

Bekijk Dieet Kalender, 01 december 2020:
997 kcal Vet: 40,59g | Eiwit: 42,09g | Kolhy: 112,17g.   Ontbijt: Bruine Boterham, Leerdammer Lightlife. Lunch: Knorr Kippensoep, Monster Energy Absolutely Zero. Diner: Dr. Oetker Pizza Vegetale. Snacks/Andere: Vitalinea Yoghurt Kers. meer...
1671 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Dat klinkt niet zo gezond... Pas wel op met enkel naar kcal kijken, het is complexer dan dat. Je kan met 3 keer snoepen ook op 1000 kcal blijven maar heel fijn zal jouw lichaam dat niet vinden als het niets voedzamers binnen krijgt. Misschien eens vitamines bijnemen en ijzer als het je niet lukt om het uit voeding te halen (alhoewel uit voeding uiteraard beter is ;-) ) Een momentje rust inlassen met behoud van gewicht kan ook helpen om je lichaam te laten wennen. 
02 dec 20 door lid: Djerbabodyinthemaking
Hoi, ik kijk idd niet puur naar kcal dat zou te simpel zijn. Ik ben eerst naar een diëtiste geweest en die raadde aan 2 porties fruit en 300 gram groenten. Ook probeer ik zo'n 60g eiwitten te hebben per dag. Maar ja mijn plan van de diëtiste werkte niet meer zo goed aangezien ik ondertussen al 10kg lichter was. Dus ik ben zelf mijn kcal gaan verlagen en ik denk dat ik toch een beetje te snel wilde gaan. Sinds begin september ben ik al zo'n 8kg kwijt. In totaal zo'n 20 op anderhalf jaar. Niet extreem snel, maar toch ook niet zo traag. Ik zou graag nog zo'n 6-10kg extra afvallen. Eerst wou ik tot 62kg gaan met nieuwjaar, maar dit ga ik nu zeker niet meer halen. Ergens hoop ik nog op 65, maar het gaat niet meer zo vlot de laatste tijd. Ik neem nu een paar dagen pauze van kcal tellen en ga mijzelf ook eens iets ongezonds gunnen. 
02 dec 20 door lid: haludiel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


haludiel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.