lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 30 okt 20

Na 3 weken binnen zitten een rondje wezen wandelen met m’n man.

Bekijk Dieet Kalender, 30 oktober 2020:
1372 kcal Vet: 16,59g | Eiwit: 114,13g | Kolhy: 187,73g.   Ontbijt: Mymuesli Blueberry, De Zaanse Hoeve Magere Kwark, Koffie, Banaan, Blauwe Bessen, Friesche Vlag Balance. Lunch: AH Gebraden Rosbief, Meergranenbrood, Lidl Rucola, Plus Fricandeau Vers uit Eigen Grill. Diner: All Seasons Gemengde Sla, Remia Naturel Dressing, Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers, Maggi Champignonsaus, Plus Varkenshaas Mediterraans, Zoete Aardappel (zonder Zout, Gebakken in de Schil, Gekookt), Lidl Champignon Roerbakmix. Snacks/Andere: Koffie, Friesche Vlag Balance, AH Medjoul Dadels, Gedroogde Abrikozen. meer...
2992 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

52 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Ik hoop dat de hele familie weer gezond is 🌷 mooie fotos 🤗 
30 okt 20 door lid: Rommeltjes
Ging het goed Lonneke? Vond jij het ook zo raar om ineens weer buiten te lopen? Ik voelde me destijds net alsof ik in overtreding was 😬 
30 okt 20 door lid: Elfje69
@Rommeltjes, Mijn man is weer beter. Ik ben niet ziek geweest vandaar dat ik nog een test heb laten doen om zeker te zijn dat het weg is. @Elfje69, Voelde op den duur wel mijn schenen een beetje, maar verder ging het goed. Dat gevoel had ik een beetje. Had dit zo nodig na 3 weken binnen zitten. 
31 okt 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Prachtige foto’s. Gelukkig dat jouw man weer beter is. Geniet van de mooie mooie momenten in de Natuur😊 
31 okt 20 door lid: Amahai
Toch weer positief getest? Ik zou zeggen,als je buiten wandelt en niemand tegen komt dan moet dat toch mogen tijdens thuisquarantaine? Als je geen kip tegen komt kun je ook niemand besmetten. Is je man trouwens nog eens extra getest ? Kun je hem nu opnieuw besmetten ? Soort vicieuze cirkel? 
31 okt 20 door lid: Biene Mays
Ik weet het echt allemaal niet, en ik kan er ook niets over vinden. Ook niet hoelang je het virus bij je draag als je positief ben getest. Ik lees alleen als je na 7 dagen en 24 uur geen klachten heb dat je weer naar buiten mag. Of je dan nog dat virus in je heb staat nergens. Dus als ik me niet had laten testen dan had ik gewoon weer gaan werken. Overdracht is via hoesten, niezen en schreeuwen daar heb ik geen last van. Ik wacht het telefoontje van de GGD wel weer af, kijken of ze mij daar antwoord op kunnen geven. 
31 okt 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Nadat je voor de eerste keer positief bent getest kan je de eerste 6 tot 8 weken erna nog steeds positief testen! Het virus kan dan nog in het lichaam zitten maar dat zijn dan als het ware restjes. Wanneer je idd klachten vrij bent na de eerste keer positief testen is het veilig genoeg voor jezelf en voor de omgeving om weer samen te komen met hen. 
31 okt 20 door lid: TimonNienhuus
@ TIMON , bedankt voor de uitleg.👍 
31 okt 20 door lid: Biene Mays
Lonneke, dat wordt dus gewoon weer lekker hardlopen voor jou.😉 
31 okt 20 door lid: Biene Mays
Over immuniteit is helaas nog niks bekend.... 
31 okt 20 door lid: TimonNienhuus
Bedankt voor je uitleg TimonNienhuus. Over die virusrestjes vind ik dus niet over op het internet.  
31 okt 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Zowel met het virus zelf als met de antistoffen is het erg individueel. Bij de een blijft het virus vrij lang aantoonbaar, bij de ander niet. Het zelfde geld voor antistoffen, de een houd ze lang, bij de ander is het kort en hoeveel antistoffen men aanmaakt is zelfs ook verschillend. Als je minimaal 24 uur volledig vrij bent van symptomen en het is langer dan 7 dagen geleden dat je ziek werd, ben je iig niet besmettelijk meer voor anderen, is waar de onderzoekers nu van uitgaan.  
31 okt 20 door lid: Tijmpje
Bedankt Tijmpje, Dit kwam ik op de site van het RIVM tegen "Aan de andere kant is het mogelijk dat er nog meerdere weken na de infectie stukjes virus in de keel aanwezig blijven, zonder dat er nog besmettelijke virusdeeltjes zijn. Dan is iemand nog wel besmet, maar niet meer besmettelijk voor anderen." 
01 nov 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Klopt. "Het is mogelijk..." Het gaat dan om virusdeeltjes (stukjes RNA) en geen volwaardig, ziekmakend virus meer. 
01 nov 20 door lid: Tijmpje
Stel je voor: je slikt een vlieg oid in. Daar kán je last van hebben. Tot het moment dat door de reactie van jouw lichaam de vlieg doodgaat en uit elkaar valt. Dan veroorzaakt het geen last meer, ondanks dat al die losse pootjes en vleugeltjes nog wel aanwezig zijn en nog door je lichaam opgeruimd moeten gaan worden. 
01 nov 20 door lid: Tijmpje
haha geweldige uitleg! Ik ga me er in ieder geval niet meer druk om maken. Ben wel benieuwd wat de GGD zegt als ze bellen. Volgende week maar weer eens een klein rondje gaan hardlopen! 
01 nov 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Die testen zijn absoluut niet te vertrouwen! Een collega is met de PCR test positief getest, had totaal geen verschijnselen. Heeft van de huisarts een bloedtest gevraagd, dat is de enige test waarmee covid vastgesteld kan worden. Zij bleek negatief. Kleinkinderen van buurvrouw werden van school naar huis gestuurd. Moesten getest worden ivm klasgenootje dat mogelijk besmet zou zijn. Moeder wilt die test niet laten doen en houdt de kinderen thuis. Geen test dus. Paar dagen later bericht dat het ene kind positief en andere negatief getest is. Op meldpunt.nu staan legio van deze berichten. Vriendin op IC in Maasstadziekenhuis Rdam vertelt dat iedere patiënt de diagnose Covid krijgt. Ik zou geen waarde hechten aan de test. 
01 nov 20 door lid: GCJ52
Hoe gaat het?  
02 nov 20 door lid: AviaMar
Gaat goed AviaMar, Ben benieuwd wat de GGD voor uitleg geeft. Als het idd geen zin heeft om binnen een paar weken opnieuw te testen hadden ze dat ook bij de afspraak kunnen zeggen. Ik had aangegeven dat ik zekerheid wilde omdat ik geen klachten had. Misschien worden ze per registratie betaald. 
02 nov 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Vanmiddag zelf met de GGD gebeld en het klopt dat virus resten nog langer in je lichaam blijven. Dit kreeg ik ook nog als antwoord. Mevrouw het is niet bedoeling om 2x na elkaar te testen. Na 7 dagen en 24 uur zonder klachten mag u naar buiten. Dus ik, dan hadden ze dat bij de afspraak maken ook kunnen zeggen. Ze vond het ook raar dat dat niet gebeurd was. Zo kom je ook aan een hoog besmetting aantal want ik zal niet de enige zijn. En op de site kom je het niet makkelijk tegen bij veel gestelde vragen bijvoorbeeld. Maar moet natuurlijk wel aan de Corona maatregelen gehouden kreeg ik een paar keer te horen.  
02 nov 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.