[McFatty]'s Logboek, 01 sep 20

Diner : Bordje met van alles wat, Macaroni met Thaise Wokgroente, Rode Saus, en Parmezaanse Kaas, Macaroni met Makreel en Mayonaise, Tomaat, Komkommer, 2 Knakworstjes, en wat Brie.

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Niet alle pasta opgekregen, nu mijn overige appeltje opeten en een ijsje en dan maar weer vasten tot morgen ochtend. 
01 sep 20 door lid: [McFatty]
Blij dat je er weer bent! Na die foto van jezelf kon ik je opeens helemaal nergens meer vinden, maar foutje van de app denk ik, want je hebt gewoon nog gepost zie ik. Dit ziet er ook erg lekker uit, ik had het nooit opgekregen. 🤭 Jij ook niet lees ik nu.. Sowieso veel lekkere gerechtjes bij je! 🥰 Van een speciaal dieet eigenlijk, of gewoon net waar je zin in hebt?  
01 sep 20 door lid: Dappere-Dodo
Wow lekker hoor! 
01 sep 20 door lid: AviaMar
Inge, ik eet gewoon waar ik zin in heb 😅 Niet voor iedereen een goed idee, maar als ik op mijn calorieën tel gaat het fout. Ik doe enkel aan Intermittent Fasting, met ondersteuning van een app. Na 18:00u eet ik niet en dan kan ik na 9:00u eten, dus 16/8. Soms vast ik wat langer soms wat korter, vooral zodat ik een ritme heb in mijn dag en wat heb om me aan vast te houden. Let wel graag op mijn proteïne inname, geeft mij gewoon een fijn idee. Ontbijt, lunch, en diner heb ik graag lekker wat groente of fruit bij want ik ben een snoepkont 😅 Als ik tussendoor nog ga snoepen heb ik dan in ieder geval me groentes binnen anders word ik ziek.  
02 sep 20 door lid: [McFatty]
Merk trouwens ook dat als ik mijn maaltijden wat meer sorteer en wat uitgebreider op mijn bord presenteer dat ik tussendooor minder trek heb. Als ik het niet op krijg gaat het gewoon naar mijn vriend want die kan heel veel eten. 😂 
02 sep 20 door lid: [McFatty]

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


[McFatty]'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.