Dappere-Dodo's Logboek, 28 aug 20

Helemaal uit de bocht gevlogen vanavond! 😭 Wil echt niet wéér over die 90 komen.. Was ik zo goed bezig, vandaag zowel gefietst als flinke strandwandeling. Wel hele dag al erg veel pijn. Tot het avond eten gewoon gegeten, niet super gezond misschien, maar geen bizarre dingen, een beetje yoghurt met twee belvita koekjes (waarvan ze op tv zeggen dat het een prima ontbijt is) en twee broodjes met 20+ komijnenkaas, en toen ik eenmaal het avondeten moest maken heb ik over twee momenten in totaal een hele zak 😖 zwitserse aardappelschotel (aardappel, kaas, ham, ui, een zak is voor twee personen) gemaakt en opgegeten. 😖 Eerste keer met hollandse roerbakgroenten, tweede keer met jonge velderwtjes. En dan nu kan ik wel denken, ik zocht misschien verlichting voor die pijn, maar op dat moment had ik alleen heel erg honger. Wat natuurlijk helemaal niet kan als je een halve zak aardappelschotel met toegevoegde groenten op hebt. Stom stom stom! 😔
89,5 kg Tot nu toe verloren: 2,1 kg.    Nog te gaan: 9,5 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
gewichtsbehoud

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gewoon weer met frisse moed verder. Hang anders een vel papier met een rode 90 erop om je de volgende keer te behoeden.  
28 aug 20 door lid: rienekevd
Goed dat je niet meer probeert alle ballen in de lucht te houden. Je moet eerst voor jezelf zorgen om er voor anderen te kunnen zijn. En vooral lief zijn voor jezelf! Niemand kan altijd sterk en gedisciplineerd zijn. Morgen gewoon weer doorgaan en loslaten dat je een mindere dag had.  
28 aug 20 door lid: Carmax2020
Beste Inge... weet dat afvallen 80% voeding is en maar 20% beweging. Geef je lijf dus wat meer rust misschien en realiseer je dat je je voeding toch echt beter moet controleren ... Je eet wellicht regelmatig veel te weinig en dat helpt je niet want dan krijg je meer swing buien. Overigens met wat je beschrijft denk ik niet dat je over je dag verbranding heen zit. Dus laat je niet gek maken.. 
29 aug 20 door lid: AviaMar
Kan gebeuren hoor! 
29 aug 20 door lid: keto_danny
Yeah Veca! Ze is hier om andere redenen 
29 aug 20 door lid: keto_danny
Als er iemand is bij FS die verstand van zaken heeft wat lichaam, voeding en afvallen betreft, is dat volgens mij Aviamar. Fijn dat ze de tijd en moeite neemt om anderen advies te geven. Dan ben je nog niet verplicht om je eigen gegevens voor iedereen te noteren.  
29 aug 20 door lid: rienekevd
Hej Inge, ik ben van de week op een nog iets grovere manier de bocht uit gevlogen. Gelukkig hebben we elkaar hier om het mee te delen. Ik zeg: opstaan, kroontje rechtzetten en doorrrrr! 😉😘 
29 aug 20 door lid: metjenn
Waarom zou ze er verstand van hebben Rieneke? We hebben allemaal geen idee hoe ze eruit ziet... We weten ook niet of ze afvalt. 
29 aug 20 door lid: keto_danny
Vecasamic en Ynnad 👌👍 
29 aug 20 door lid: Rommeltjes
Nou ja de dingen die ze schrijft lijken me vaak een goed informatief advies. Zoals ook van anderen op FS. En tja alle steun en advies en tijd die men er voor neemt is toch lijkt mij fijn. En dat ze haar gewicht etc niet doorgeeft zegt toch niets over kennis. Ik ken diëtistes die ook zwaar zijn maar zelf niet afvallen. Maar die hebben wel de kennis. Maar het is duidelijk dat sommigen zich daaraan storen op FS. Dat kan natuurlijk. Maar zelf heb ik dat niet. Je moet het uiteindelijk toch zelf doen dus vind ik het niet zo belangrijk hoe of een ander die advies geeft eruit ziet. Dus het verbaasde me een beetje.  
29 aug 20 door lid: rienekevd
Lieve Inge, ik weet ook niet alles, maar ik vind het niet raar dat je 'uit de bocht vliegt' als je tegelijk ook heel erg veel doet en het eten de afgelopen dagen niet erg wilde lukken. Is geen harde wetenschap, maar wel een mogelijkheid. En iets wat ik heel, heel vaak heb gezien (of zelf ervaren) bij groepsgenoten e.d. (je weet wel waarop ik doel denk ik, anders licht ik het in privé nog wel een keer toe, hihi!) Hoe is het vandaag?  
29 aug 20 door lid: csiersma
Hee lieverd, je hebt me wel ergens aan herinnerd. 😂 Je zegt “anders licht ik het privé nog een een keer toe”, ik had gezegd dat ik je een berichtje zou sturen.. 🙈 Ik was die dag dat ik dat zou doen de héle dag bezig geweest met een instantie mailen. En niet eens alleen deze week, al een paar maanden. Echt, zó slecht in communicatie zijn die. 😳 Licht ik ook nog wel een keer toe. Hihi. Echt om moe van te worden, denk ik, als je zou horen waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben.. Ik ga in elk geval straks even voor zitten voor je, vandaag of morgen zal je het wel lezen. Ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoeld, maar dat hoor ik dan nog wel een keer. 🤗 Vandaag erg rustig gehouden, vannacht tot half 3 denkspelletjes gedaan, tijd vergeten. Oeps.. Om 12 uur opgestaan, glas optimel met framboos, geen zin om ontbijt te maken en ook niet zo trek, dus puur voor mijn pillen een handje noten. Lunch om 14.30 uur met twee appels en een dip die ik op de markt gekregen had dus weet niet wat daar in zat. Lunch klein gehouden omdat ik wist dat ik ergens zou eten wat niet gezond zou worden. Maar, in eerste instantie een appel, toch een tweede erbij genomen omdat het wat weinig was. Tussendoor drie olijven, twee stukjes kaas en een stukje worst. Ik had toch wel trek uiteindelijk. Avondeten is uiteindelijk afhaal geworden, pasta met roomsaus, kip, pijnboompitten, en nog geen 30 gram groente. Er zat niet meer in. Standaard volgens mij, stel je toch eens voor dat mensen voldoende groenten krijgen bij een afhaal gerecht, daar is het niet voor bedoeld.. 🙄 😖 😂 Verder nog geen 5000 stappen vandaag. 🙈  
29 aug 20 door lid: Dappere-Dodo
Bedankt voor de reacties over mijn post.. 🥰  
29 aug 20 door lid: Dappere-Dodo
Herkenbaar!  
30 aug 20 door lid: Wikkie1977

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.