Rommeltjes's Logboek, 27 jul 20

Even off topic - heb vaak last van blaasontstekingen - zou graag tips willen ontvangen.... (de tips van extra vitamine C, cranberry en veel drinken lijken niet echt te helpen). Wens iedereen een goede start van de week 😊🤗 en alvast bedankt.

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb mijn hele leven er al mee geklooid. Ben op jonge leeftijd ook onder narcose behandeld. Met periodes kwam het terug. Op dit moment. Weet ik dat het niet aan legen van mn blaas ligt, maar aan het legen van het laatste stukje plasbuuis, waar restant in bleef zitten. Nu met een bepaalde beweging weet ik dat te legen. Sindsdien geen onstekingen gehad. Of je er wat aan hebt.... Erachter komen wat de oorzaak is zou handig zijn. Das beter dan syptomen bedtrijden 
28 jul 20 door lid: Bayou71
En natuurlijk even plassen na seksuele activiteiten... 
28 jul 20 door lid: Fossefonce
Catsclaw en propolis zijn homeopatisch of beter gezegd fytotherapiebasis. Ik slik daardoor al zeker 25 jaar geen chemische antibioticum meer.  
28 jul 20 door lid: Trieske1977
Dat is beter gezegd, idd. Het is een totaal ander principe en tot stand koming dan (Klassieke) Homeopathie. Hoewel ze beiden binnen 'Natuurgeneeskunde'" vallen. 
28 jul 20 door lid: Tijmpje
Ja absoluut! En het werkt ook erg goed net als homeopathie. Viola equi zou ook nog kunnen(ook fyto) ik hoop dat je iets hebt aan alle tips. 
28 jul 20 door lid: Trieske1977

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rommeltjes's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.