Vecasimic's Logboek, 18 jul 20

(reactie op een post)

Mensen mogen zich absoluut wegen tot ze een ons wegen, maar wat ik bedoel is dat het wegen voor feedback over vetverlies in de meeste gevallen absoluut onzinnig is. Wegen om andere redenen is geen enkel probleem.

We zouden blij moeten zijn dat er een veel beter alternatief is voor feedback over vetverlies, namelijk het tellen van caloriën.

Zelf sta ik soms bijna dagelijks op de weegschaal, puur om de motivatie te pakken om me aan mijn voedingsschema te houden en allerminst voor feedback over vetverlies. Als iemand motivatie voor vetverlies krijgt uit het zingen van Wilhelmus, dan zou ik dat vooral doen, ook al is hij/zij geen voorstander van het koningshuis.

meten ≠ wegen, maar meten = rekenen = weten

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
🤣🤣🤣🤣🤣, zooooooo, mijn jaar kan niet meer stuk. (In tegenstelling tot de keukenweegschaal 😜) 
18 jul 20 door lid: smootylaatmaar
🤣😂😅 
18 jul 20 door lid: keto_danny
Buikspier lachtraining🤣🤣🤣🤣 
18 jul 20 door lid: smootylaatmaar
Omg🤣🤣 morgen direct op mijn keukenweegschaal liggen.... Maar ik laat me zo af en toe bij de sportschool wegen. Interessante gegevens komen daar uit rollen. Maar vind je een heerlijke analist Vecaatje 😘 
18 jul 20 door lid: Yoo69
ik weet inmiddels gelukkig precies hoeveel ik kan eten voor ik aankom. weeg me soms 1,5maand niet. zo lang je idd weet wat je energie verbruik is en wat je eet, niets aan t handje 
19 jul 20 door lid: fitlifegoals

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.