Druivensuikertje's Logboek, 11 jul 20

Zo net thuis en even snel wat dingen in elkaar geflanst. Dingen die smachtend in de koelkast laten te wachten en bijna over de datum waren.

vind ik ook weer zonde.

Dus morgen dan maar een uitgebreide groente dag. Het is even niet anders.

Morgen een poging wagen om keto brood te bakken met kokos en amandelmeel. En ik zoek nog een recept voor een groentepasta voor op brood.

Oppassen dat ik niet alleen maar vet binnen krijg. Anders val ik niet af natuurlijk.
Ik zit al meer dan een week op een soort plateautje en dat valt niet mee als je geen vooruitgang ziet. Maar ik zie de resultaten wel als het gaat om ruimer zittende kleding, dus het zal wel goed gaan.

Voordeel van in ketose zijn en te maken te hebben met autofagie, is dat ik tot zover geen last heb van loszittend vel. Mijn bovenarmen gaan weer strak in het vel eruit zien. Gladde huid ook, viel me ook op .

Morgenochtend een wandeling maken. Het schijnt mooi weer te worden.

Bekijk Dieet Kalender, 11 juli 2020:
1272 kcal Vet: 105,71g | Eiwit: 39,98g | Kolhy: 35,09g.   Diner: Old Amsterdam Oude Kaas 48+, AH Gepelde Walnoten Ongezouten, Citroensap (uit Blik of Fles), AH Basic Blokjes Witte Kaas in Olie met Kruiden, Albert Heijn Avocado Eetrijp. Snacks/Andere: Pluot, Body & Fit Tarwegraspoeder, Groene Thee, Koffie, SPA Water, Demeter Appelazijn. meer...
4104 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 6 uren en 20 minuten, Rusten - 9 uren en 40 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Druivensuikertje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.