dani.p2's Logboek, 05 jul 20

Mijn rijst taartje van vandaag met pindakaas en een pecannoten bodem het was weer heerlijk!

Bekijk Dieet Kalender, 05 juli 2020:
1342 kcal Vet: 71,45g | Eiwit: 64,53g | Kolhy: 108,75g.   Ontbijt:  Impact Whey Protein Naturel Chocolate, Biologische Havermout, Excellence 85% Cacao, Blauwe Rozijnen, Water. Lunch: Hardgekookt Ei, Rode Paprika, Jumbo Champignon Roerbakmix. Diner: Kvarg Stracciatella (Lindahls) Kvarg, Zelf Gemaakt Rijstevlaai met Pindakaas. Snacks/Andere: Atkins Cookies & Cream, Agavesiroop, Meergranen Rijstwafels. meer...
1901 kcal Activiteit: 30 dagen app - 6 minuten, Up to the beat - 48 minuten, Rusten - 14 uren en 6 minuten, Slapen - 9 uren. meer...

36 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Die ziet er erg lekker uit!! Zeg een pindakaas verslaafde die zich al 3 dagen niet kan inhouden en morgen niet blij met de weegschaal zal zijn 😊 
05 jul 20 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hierrrrr die taart! 🤤 
05 jul 20 door lid: NB56
Oké, laat ik het netjes vragen: mag ik het recept? Het is misschien niet vegan, maar wel te vervangen met plantaardige producten zei zij hoopvol... 
05 jul 20 door lid: NB56
Voor het originele recept kan je naar Danny gaan oftewel ynnad1975 ik maak hem anders anders past het niet in mijn macro’s. Welke wil je😊 
05 jul 20 door lid: dani.p2
Als je hem gaat maken raad ik wel aan om hem niet in de avond te eten tis maar een kleintje maar hij vult enorm!  
05 jul 20 door lid: dani.p2
Ziet er ook al goed uit! 😍 
05 jul 20 door lid: Dappere-Dodo
ik wil ook graag jouw versie Dani! 😋 
05 jul 20 door lid: Elfje69
Prima komt ie😊 Ik gebruik 25 gram volkoren rijst 60 gr pecannoten 10 gr echte boter 2x 10 gr erythritol 125 gr lindahl vanille kwark En 35 gram pindakaas Maal de noten in de hakmolen en doe hierbij de boter die je ondertussen hebt laten smelten en 10 gr erythritol. Goed met elkaar mengen. Doe dit in een kleine springvorm van 12 cm en druk het goed aan. Zet in de koelkast. Kook de rijst zoals er op het pak beschreven staat. Als deze klaar is goed afspoelen met koud water. Laat ondertussen 2 velletjes gelatine eerst in koud water weken en daarna smelten met een beetje water. Doe dan de 125gr kwark de rijst de andere 10 gr erythritol en de gelatine bij elkaar en giet over je bodem noten in je springvorm. Zet dit weer terug in de koelkast. Als deze vast is geworden kan je beginnen aan je topping. Ik wacht meestal een kwartiertje 20 minuutjes. Laat 35 gr pindakaas smelten (doe ik ook in de magnetron) giet deze over je kwark heen en als versiering en lekker kan je nog gebroken pecannoten eroverheen doen. Zet het zo weer terug in de koelkast. Wanneer de pindakaas ook weer in zijn normale stevige vorm is dan is je taartje klaar. Smakelijk! 
05 jul 20 door lid: dani.p2
Ik had trouwens vandaag met stukjes chocolade in de kwark gedaan omdat ik pindakaas met chocolade ook helemaal lekker vind maar proefde er weinig tot niets van dus volgende keer weer zonder😊 
05 jul 20 door lid: dani.p2
ziet er heerlijk uit maar moet ik het met rijstenvlaai vergelijken 
05 jul 20 door lid: bianca114,7
Dat is wel smeuïger dit is vaster vind het toch wel wat anders smaken vanwege de pindakaas en de bodem... 
05 jul 20 door lid: dani.p2
Dankjewel voor het recept Dani. Ik moet me er eerst maar eens over buigen gezien de vervangingen hihi. En wat betreft de chocola, zou het helpen als je grotere stukjes zou hebben? 
06 jul 20 door lid: NB56
Zou zeker kunnen kan het altijd proberen maar zonder is het ook lekker😊 
06 jul 20 door lid: dani.p2

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


dani.p2's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.