K4rin!'s Logboek, 27 jun 20

gevulde chinese koolrolletjes in geroosterde paprika saus met kookroom

Bekijk Dieet Kalender, 27 juni 2020:
1011 kcal Vet: 36,25g | Eiwit: 53,00g | Kolhy: 103,02g.   Ontbijt:  Citroensap, Melkan Magere Kwark Aardbei-Framboos, AH Magere Franse Kwark, Zonnatura Muesli Rijkgevuld, Koffie (Espresso). Lunch:  Radijs, AH Ijsbergsla Melange, Nevo Komkommer met Schil, AH Snoepgroente Tomaat, Philadelphia Naturel, Wasa Lichtgewicht, Gekookt Ei. Diner: AH Bloemkool Rijst, De Zaanse Hoeve Geraspt Mild 45+, Bettine Verse Geitenkaas, AH Mager Rundergehakt, Courgette, AH Chinese Kool,  Champignons, AH Olijfolie Traditioneel,  Knoflook,  Uien, Alpro Cuisine Soya Light, Royal Geroosterde Rode Paprika. Snacks/Andere: AH Aardappelzoutjes Pittige Tomaat,  Witte Tafelwijn, AH Snacktomaatjes, Nevo Komkommer met Schil , Lay's Super Chips Patatje Joppie. meer...
76 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat heb je in de rolletjes gedaan? En hoe maak je de saus? Heb je mss het recept voor mij. Ziet er zo lekker uit! 
27 jun 20 door lid: mwoud
Lekker hoor 
28 jun 20 door lid: AviaMar
Ik doe er eigenlijk aktijd in wat ik over heb. Zal het recept plaatsen hoe ik het gisteren gedaan he b en hiermee kan je dan zelf variëren.  
28 jun 20 door lid: K4rin!
rolletjes van Chinese kool gevuld met gehakt en groente in een romige paprikasaus. Ingrediënten 10 bladeren chinese kool  (het andere deel van de kool snij je klein en bak je met het gehakt mee) 300 gr gehakt 250 gr champignons (in plakjes) Halve courgette in kleine stukjes 1 ui 2 teentje knoflook snufje tijm peper en zout Paprikapoeder Kerriepoeder Geraspte kaas Optioneel geitenkaas spread Saus 1 pot gegrilde paprika’s a 300 gr 100 ml water 125 ml kookroom Zout, peper, paprika poeder / Italiaanse kruiden  Benodigdheden Staafmixer Ovenschotel Bereiding Verwarm de oven op 200 graden. Breng een grote pan met water aan de kook. Doe de bladeren van de chinese kool hierin en blancheer 1 minuut in het kokende water. Spoel daarna af met koud water en dep droog. Bak de ui, het gehakt en de plakjes champignons, courgette en de fijngeseden courgette en rest fijn gesneden Chinesekool  samen met 2 teentje geperste knoflook in een pan en laat ze vervolgens uitlekken in een vergiet. Voeg een snufje peper, zout, paprikapoeder, kerrie en tijm toe.  Optioneel kan je er geraspte kaas of geiten kaas spread d bij doen.  Schep een flinke eetlepel van het mengsel op een koolblad en vouw de zijkanten naar binnen en rol verder op. Herhaal dit met de rest van de bladeren en vulling. Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en snijd in grove stukken. Doe met het water in een pannetje en breng zachtjes aan de kook. Pureer vervolgens met de staafmixer fijn en roer de kookroom er door. Voeg wat kruiden toe als zout, peper, paprika poeder / Italiaanse kruiden Giet de saus in een ovenschaal en leg de roolrolletjes er in en wat geraspte kaas er over. Zet nog ongeveer 30 minuten in de oven.op 200 gr als zout, peper, paprika poeder / Italiaanse kruiden Giet de saus in een ovenschaal en leg de roolrolletjes er in en wat geraspte kaas er over. Zet nog ongeveer 30 minuten in de oven.  
28 jun 20 door lid: K4rin!
dat ziet er heerlijk uit! die ga ik zeker eens proberen😁 
28 jun 20 door lid: Eriin89
Ik ga het zeker eens maken. Weer eens wat anders dan een wrap 
29 jun 20 door lid: mwoud

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


K4rin!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.