Lekker ga ik zeker maken!
11 jun 20 door lid: rienekevd
|
Maar wat zijn die zwarte dingetjes?
11 jun 20 door lid: rienekevd
|
Lekker hoor met coutgettini erbij is het ook heerlijk
11 jun 20 door lid: marjan luijken
|
11 jun 20 door lid: rienekevd
|
Nigella zaadjes..vind je bij de oosterse producten. Courgetti vult mijn buikje niet genoeg.
11 jun 20 door lid: Mariska!!
|
O ja die heb ik ook nog liggen. Maar gebruik ze nooit omdat ik niet wist waar ik het bij kon doen. Doe je dat voor de sier of voegen ze ook echt iets toe aan smaak?
11 jun 20 door lid: rienekevd
|
Vond het vooral leuk staan en kon de gewone sesamzaadjes niet zo snel vinden.😉
11 jun 20 door lid: Mariska!!
|
Nigellazaad is lekkerrrrr, het wordt ook wel "zwarte komijn" genoemd, maar het smaakt echt anders. Heeft een heel eigen, unieke smaak 😋.
Ziet er heerlijk uit Maris 🥰
12 jun 20 door lid: Elfje69
|
Dank je Ellen! Ik vind het vooral altijd de kunst om de zalm perfect te bakken, zodat ie lekker smeuïg blijft. En dat was ie.🥰 Heel even rondom op hoog vuur bakken..
12 jun 20 door lid: Mariska!!
|
Zalig, ik bak m eigenlijk al heel lang niet meer in de pan, maar altijd in de airfryer of oven. Maar idd wel altijd zo dattie smeuïg blijft van binnen 😋😋
12 jun 20 door lid: Elfje69
|
Ik neem aan dat het 50 gr ongekookte volkoren noedels zijn.
12 jun 20 door lid: rienekevd
|
@Rieneke; dat klopt! @Ellen; I ā¤ my fryer...maar dit is echt lekkerder uit de pan.. scheutje ketjap erbij..🥰🥰🥰
12 jun 20 door lid: Mariska!!
|